ŠTO ĆE REĆI LEO?

Nova ljubav na pomolu? Gigi Hadid i Bradley Cooper na romantičnoj večeri

07.10.2023 u 14:35

Bionic
Reading

Strani mediji raspisali su se o zajedničkom druženju Bradleyja Coopera i Gigi Hadid, koji su viđeni na večeri u New Yorku

Prema fotografijama do kojih je došao Daily Mail, 28-godišnja manekenka i 20 godina stariji glumac večerali su u poznatom talijanskom restoranu prije nego što su otišli zajedno u istom vozilu.

Za Bradleyja Coopera prije nekoliko mjeseci se šuškalo da je bio u vezi s političkom djelatnicom Humom Abedin, s kojom je počeo izlaziti nakon što su se oboje pojavili na Met Gala zabavi 2022. Prije toga, Cooper je bio u četverogodišnjoj vezi s Irinom Shayk, koja je majka njegove 5-godišnje kćeri, Lee De Seine. Par je prekinuo 2019., ali su ostali u odličnim odnosima zbog kćeri, a redovito zajedno idu na ljetovanja.

Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Said Elatab / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Irina Shayk u posljednje vrijeme družila se sa sportašem Tomom Bradyjem, bivšim suprugom supermodela Gisele Bundchen.

  • +3
Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Ave Phoenix / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Gigi Hadid sve donedavno povezivalo se s Leonardom DiCapriom, inače jako dobrim prijateljim Bradleyja Coopera, a glasine o njihovoj romantičnoj vezi započele su još prošle jeseni. Nikad nisu bile službeno potvrđene, a ovoga ljeta družili su se i u ljetovalištu Hamptons nedaleko New Yorka. No, u međuvremenu je DiCaprio krenuo dalje, a sad se druži s 25-godišnjom manekenkom Vittorijom Ceretti.