tajna romansa

Gwyneth Paltrow progovorila o kratkoj vezi s Perryjem: 'Bilo je to čarobno ljeto'

30.10.2023 u 15:32

Bionic
Reading

Svijet se oprašta od glumca Matthewa Perryja, a među emotivnim kolegama našla se i glumica Gwyneth Paltrow koja je otkrila dosad nepoznate detalje o njihovom odnosu. Na Instagramu je objavila njegovu sliku uz emotivan tekst poželjevši mu mir

U svojim je memoarima Matthew Perry progovorio o svom ljubavnom životu otkrivši da je tijekom snimanja gajio simpatije i prema Lisi Kudrow i Courteney Cox, ali ipak najviše prema Jennifer Aniston koja ga je odbila rekavši da želi održati prijateljske odnose. Otkrio je i da je zbog narušenog mentalnog zdravlja prekinuo odnos s lijepom Julijom Roberts, ali ipak svojim čitateljima nije priznao baš sve dame s kojima je ljubovao.

Njihovu tajnu sada je otkrila Gwyneth Paltrow koja je na vlastitom Instagram profilu napisala dirljivu posvetu Matthewu Perryju opraštajući se.

Uz Perryjevu fotografiju iz mlađih dana, napisala je: 'Matthew Perryja sam upoznala 1993. godine na kazališnom festivalu Williamstown u Massachusettsu. Oboje smo bili tamo većinu ljeta radeći predstave. Bio je tako smiješan i sladak i tako zabavan.'

Također, u daljnjem tekstu otkrila je da su ona i glumac proveli ljeto u ljubavi uz brojne romantične trenutke: 'Vozili smo se plivati u potocima, popiti pivo u lokalnom koledžu, ljubili se u polju visoke trave. Bilo je to čarobno ljeto', otkrila je.

  • +5
Matthew Perry kao Chandler u seriji 'Prijatelji' Izvor: Profimedia / Autor: WARNER BROS. TELEVISION - Album / Album / Profimedia

Otkrila je da je u to vrijeme glumac snimio prvu epizodu kultne serije, no ona još nije bila emitirana zbog čega je bio nervozan nadajući se da će ga serija proslaviti. Svoj uspjeh tada vjerojatno nije mogao ni sanjati, a kamoli tek tugu koju danas osjećaju njegovi obožavatelji koji tvrde da su njegovim odlaskom izgubili voljenog prijatelja.

'Danas sam super tužna, kao i mnogi od nas. Nadam se da je Matthew konačno u miru. Stvarno se nadam', zaključila je glumica svoju emotivnu objavu.

  • +23
Matthew Perry Izvor: Profimedia / Autor: © John Wells Productions / WARNE / AFP / Profimedia