NAJVEĆI ZAVODNIK

Ljepša od ljepše: Sve ljubavi Leonarda DiCaprija našle su se na jednom mjestu

03.10.2023 u 23:25

Bionic
Reading

Leonardo DiCaprio godinama nosi titulu najvećeg zavodnika u Hollywoodu, a ovaj nepopravljivi neženja može se pohvaliti kako je bio u vezama s nekim od najljepših žena svijeta

Leo je oduvijek bio mamac za ljepotice, a na njegov šarm pale su i Gisele Bundchen, Bar Refaeli, Toni Garrn, Erin Heatherton, Nina Agdal, Blake Lively...

Zanimljivo je i kako su se upravo u Parizu na modnoj pisti u Grand Palais Ephemere zadnjeg dana Pariškog tjedna mode, a i ispred igrom slučaja, okupile tri zgodne djevojke koje su bile ili možda još jesu u vezi s Leom.

Manekenke Gigi Hadid (28) i Vittoria Ceretti (25) nosile su spektakularne kreacije modne kuće Chanel, a zanimljivo je kako se na istoj reviji pojavila još jedna Leova bivša djevojka, glumica i manekenka Camila Morrone.

  • +35
Chanel Spring/Summer 2024. Izvor: EPA / Autor: YOAN VALAT

Doduše, lijepa Argentinka nije prošetala modnom pistom, već je bila u prvom redu modne revije u društvu Charlotte Casiraghi i 'majke zmajeve', glumice Emilije Clarke. Gigi koju su mediji povezivali s Leom prije godinu dana, nosila je crni svjetlucavi kombinezon koji je istaknuo njezinu figuru dok je njegova navodna nova djevojka Vittoria nosila senzacionalni top i crveno-crnu prugastu suknju od vinila s velikim rasporkom.

Camila koja je dobila brojne pohvale za svoju glumu u seriji 'Daisy Jones i šestorka' izgledala je prelijepo u crnoj haljini s naramenicama. Inače, DiCaprija i lijepu Talijanku Vittoriju mediji su prvi put povezali ovog ljeta, a viđeni su na istoj zabavi ovaj tjedan u Parizu.

'Posljednjih nekoliko mjeseci provode dosta vremena zajedno i uživaju skupa', rekao je jedan izvor za Page Six.

Što se tiče Camile i Lea, oni su bili u vezi od 2018. kada je Leo imao 43, a Camila samo 20 godina. Unatoč razlici od 23 godine, par je bio u vezi pet godina.