FANTASTIČNA FIGURA

Lejla Filipović ponovo privlači pažnju u zanimljivom jednodijelnom kupaćem kostimu

15.08.2019 u 09:00

Bionic
Reading

Krajem svibnja Tarik Filipović oprostio se od kviza 'Potjera', a trenutačno odmara i prikuplja snagu za nove jesenske projekte na otoku Lokrum, koji se nalazi u dubrovačkom akvatoriju. Njegova supruga Lejla s ponosom pokazuje fotografije njihove ljetne idile a još jednom je pokazala da i dalje izgleda jednako dobro kao u vrijeme kada je bila Miss Hrvatske

Lejla Filipović bila je Miss Hrvatske 1998. godine, a i danas plijeni pažnju gdje god pođe svojom ženstvenom i elegantnom pojavom. Osim vitkom linijom i dugim nogama svoje pratitelje i ovog puta je oduševila ljetnom fotografijom u zanimljivom jednodijelnom bijelom badiću koji laska ženskim adutima. Svoj look je zaokružila velikim šeširom od kojeg se ne odvaja ovog ljeta a kojeg je ovaj put držala u rukama i sunčanim naočalama. Kao i svaki put do sada pokupila je samo lijepe komentare svojih pratitelja.

Lejla je poprilično aktivna na društvenim mrežama, a svaka njezina fotografija oduševljava tisuće obožavatelja.

'Kad vidim koliko su drugi, mislim da nisam toliko aktivna, ali imam granicu kada je u pitanju moja intima. Zatvorena sam za previše snimanja djece, našeg prostora, doma, ormara. Djeca su u pubertetu pa i ne dopuštaju snimanja, ali to nikako ne dopuštam', izjavila je nedavno za InMagazin.

NA LOKRUMU

Lejla Filipović s osmijehom na licu provodi obiteljski godišnji odmor

Pogledaj galeriju