PRIRODNI LOOK

Lejla Filipović pokazala lice bez šminke i svu raskoš svoje ljepote

01.12.2023 u 21:00

Bionic
Reading

Od njezinog pobjedničkog nastupa na izboru za Miss Hrvatske prošlo više od dva desetljeća, a lice, i tijelo bivše manekenke i poduzetnice kao da je ostalo zamrznuto u vremenu

Bivša manekenka i Miss Hrvatske, supruga glumca i televizijskog voditelja Tarika Filipovića te majka dvojice sinova, izgleda bolje nego mnoge dvadesetogodišnjakinje, a borama na njezinom licu nema ni traga.

Lejla Filipović je pokazala je lice bez trunke šminke, a potom finalni rezultat šminkanja i po tko zna koji put oduševila svojim fantastičnim izgledom. Ranije je otkrila da je 'davno počela koristiti adekvatne kreme i da jako pazi na lice'. Imam 'prilično zahvalan ten, kao i dobre gene'.

Lejla se ne boji bora i ne opterećuje godinama. Uz kućnu njegu svoju kožu povremeno osvježi i neinvazivnim tretmanima. Voli laganu i prozračnu šminku, a više pažnje pridaje preparativnoj kozmetici.

'sex i glad'

Poznati pohrlili na premijeru predstave u kojoj glumi Tarik Filipović: Lijepa Lejla bila je najveća podrška svom suprugu, a stigao je i bračni par Rađa

Pogledaj galeriju

Još nije podlegla trendu botoksa i filera, ali ne zazire od estetskih zahvata. Bila je, prisjetimo se, jedna od prvih Hrvatica koja je operirala nos i nikada to nije krila niti se o tome sramila govoriti.

  • +3
Lejla Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL