DOBRO SU SE PROVELI

Lejla Filipović objavila još neviđene fotke s raskošnog vjenčanja u Dubrovniku

07.08.2023 u 08:55

Bionic
Reading

Iako je vjenčanje poznatog bosanskohercegovačkog košarkaša Jusufa Nurkića održano pretprošlog vikenda, dojmovi se još slažu. Da su se odlično proveli, poznati uzvanici nisu krili u svojim objavama, a bivša misica Lejla Filipovića sada je objavila i neke nove fotografije

On je igrač Portland Trail Blazersa i vjerojatno najpoznatiji bosanskohercegovački košarkaš. 'Bosnian Beast', odnosno Jusuf Nurkić odabrao je vikend na samom kraju mjeseca srpnja da ozakoni svoju vezu sa svojom ljubavi - Eminom Đurić. Vjenčanje je održano u Dubrovniku, a istom su prisustvovali i brojni poznati uzvanici.

Da je vjenčanje bilo uistinu za pamćenje, moglo se vidjeti još danima nakon na društvenim mrežama, gdje su se uzvanici kroz fotografije pohvalili kako im je bilo. A dojmovi se za bivšu misicu Lejlu Filipović još uvijek sliježu, što je ona pokazala i u svojoj najnovijoj objavi na Instagramu.

'Predivna dva dana u Dubrovniku… Emina i Jusuf🤍🤍…u dobru i zlu…neka bude samo dobro…najbolje… Ljubavi, poštovanja i razumijevanja dragi naši', poručila im je u niz fotografija Lejla Filipović, na što joj je novopečena gospođa Nurkić odgovorila: 'Hvala vama što ste došli da sa nama slavite!'

ženi se košarkaš

Glamurozno vjenčanje u Dubrovniku okupilo brojna poznata lica

Pogledaj galeriju

Ipak, pregršt komplimenata išao je ipak na račun Lejle Filipović, koja je dobila pohvale na račun svog izgleda, što u bijeloj mini haljini s mašnom, ali i za elegantnu večernju haljinu u plavoj boji sa zavodljivim prorezom.

Lejla je objavila i snimke glavnih zabavljača na vjenčanju - nastupe Petra Graše i Željka Joksimovića - no sve je objavljeno bez zvuka.

VEČER GLAMURA

Gomila poznatih stigla na vjenčanje NBA zvijezde u Dubrovniku

Pogledaj galeriju

Inače, dan prije vjenčanja mladenci su organizirali još jedno zabavu i to na terasi Umjetničke galerije u Dubrovniku, na koju su uzvanici stigli odjeveni u bijelo. Jusuf Nurkić i Emina Đurić upoznali su se u Tuzli prije nekoliko godina, a 2021. NBA košarkaš zaprosio je voljenu farmaceutkinju i to u Los Angelesu.