uživa u životu

Lejla Filipović i dalje se javlja iz Turske odakle zadivljuje svojim ljetnim izdanjima

14.06.2023 u 14:56

Bionic
Reading

Bivša Miss Hrvatske i supruga glumca i voditelja Tarika Filipovića ne prestaje oduševljavati svojim fotografijama na Instagramu. Još uvijek je u Istanbulu, a ondje privlači poglede uvijek chic outfitima

Da Lejla Filipović ima istančan ukus za modu već znaju i ptice na grani, što jedo sad pokazala s mnoštvom svojih lookova, a Instagram supruge glumca i voditelja Tarika Filipovića, počeo se puniti ljetnim, lepršavijim kombinacijama.

Bivša misica se već godinama nalazi na listama najbolje odjevenih Hrvatica, a za Istanbul u kojem boravi već nekoliko dana je odabrala laganu, trendi, opuštenu ali i ženstvenu odjeću, a iz svake objave se vidi da ondje, gdje je već više puta bila, istinski uživa. Kad je riječ o godinama i fizičkog izgleda, ranije je izjavila da joj je cilj da dostojanstveno stari.

Rekla je da je 'najveća lekcija naučena u karijeri pred objektivima je paradoks kako se ženi ne oprašta starenje, ali ni pretjerano dobar izgled'. Otkrila je i kad se osjeća najljepšom.

  • +3
Lejla Filipović Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

'Neću reći ono ujutro kad se probudim. Mislim da je to nekako neko unutarnje zadovoljstvo i čista kosa, volim to, kad imam čistu kosu odmah sam si lijepa. Mislim da je najbitnije da je osoba sretna iznutra i zadovoljna sa svojim životom i da se to nama ženama vidi na van', izjavila je ranije za In Magazin.

KAPTOL BOUTIQUE CINEMA

Uspjeh o kojem je sanjao: Premijera filma Tarika Filipovića privukla brojne poznate

Pogledaj galeriju