čista uživancija

Lejla Filipović pohvalila se fotografijom iz inozemstva, evo gdje se s Tarikom uputila na obiteljski odmor

28.12.2021 u 19:18

Bionic
Reading

Uoči nove godine Tarik i Lejla Filipović uputili su se na obiteljski odmor. Kako su otkrili na svojom Instagram profilima, u društvu sinova Dine i Armana krenuli su u Istanbul, a prema svemu sudeći čeka ih odmor iz snova

Ako je za suditi prema objavama na popularnoj društvenoj mreži Instagram, pred Tarikom i Lejlom Filipović je nekoliko dana čistog uživanja.

Naime, Lejla je na Instagram Storyju objavila fotografiju iz aviona, a Tarik je u svojom objavom obznanio kako je ovoga puta njihova destinacija za odmor Turska, točnije Istanbul.

Nakon toga Lejla je svojim drugim Instagram Storyjima nesumnjiva izazvala uzdahe oduševljenja od strane brojnih pratitelja objavivši fotografiju iz restorana te fotografiju slasnih turskih specijaliteta.

Glumac i voditelj i bivša Miss Hrvatske, jedan od najskladnijih parova domaće scene, a nikada ne skrivaju koliko im je važna obitelj i vrijeme posvećeno njoj.

  • +3
Lejla Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Grgur Zucko/PIXSELL

Lejla i Tarik u skladnom su braku već 14 godina i skupa odgajaju dva sina, Dinu i Armana te su jedno drugome uvijek bezuvjetna podrška. A na ovom putovanju pridružili su im se i sinovi koje je Lejla i utagirala u svojoj objavi.

Svega dva dana prije putovanja Lejla je oduševila još jednim besprijekornim izdanjem i zapanjujućom ljepotom. Odjevena u bež pletenu vestu ukrašenu volanima te s pletenom kapom Lejla je pozirala i brojne obožavatelje zapanjila prirodnom ljepotom.