BEZ GREŠKE

Modni stil joj je nepogrešiv: Lijepa Lejla Filipović ima sjajan dnevni stajling, a ni ona nije odoljela bezvremenskom kaputu

20.12.2021 u 10:26

Bionic
Reading

Bivša miss Hrvatske i supruga voditelja Tarika Filipovića uoči nadolazećih blagdana otputovala je u rodni Dubrovnik te uživa u prekrasnim sunčanim danima, ali i oduševljava sjajnim modnim stajlingom

Lejla Filipović slovi za jednu od dama s besprijekorno elegantnim stilom, a njezin ormar krase bezvremenski komadi ženstvenih linija koji laskaju silueti.

Njezin modni stil je nepogrešiv, a pažnju redovito plijeni kako elegantnim stajlinzima s potpisom, tako i komadima iz poznatih high street trgovina. Najčešće će posegnuti za nenametljivim nijansama, pa njezinim kombinacijama često prevladavaju crne, bordo, bijele i krem nijanse, kao i vječni pepita uzorak.

Kao ljubiteljici klasičnih komada nosivih godinama, Lejli je za oko zapeo kaput midi duljine u boji devine dlake, čisti klasik koji modnom scenom vlada već godinama i model je kojim je doista nemoguće pogriješiti. Za šetnju sunčanim Dubrovnikom i uživanje u pogledu koji oduzima dah lijepa Lejla posegnula je za smeđim kaputom domaćeg brenda DeLight, čiji je klasičan i pročišćen dizajn razigran detaljima poput dvostrukog revera s jedne strane te pojasa na rubovima rukava.

ZAGREBAČKA ŠPICA

[FOTO] Kakvi kaputi se nose ove sezone: Zagrepčanke pokazale na koje su modele posebno slabe

Pogledaj galeriju

Bezvremenski model kaputa pratio je i nepogrešivo klasičan, ali vrlo efektan ostatak stajlinga - tamne traperice te crne kožne čizme na potpeticu, koje su sjajan ukras dnevne kombinacije, te klasična crna torba, idealna za dnevne izlaske, a dokazuje to i sam naziv torbe 'City bag', čiji dizajn potpisuje domaći brend My Lovely Bag.

  • +22
Hit kaputi sezone Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Uz objavljenu fotografiju Lejla je napisala: 'Predivan dan u najljepšem gradu…moj Dubrovnik' i dodala emotikon srca, a obožavatelji i pratitelji, još jednom oduševljeni njezinom ljepotom, zatrpali su je komplimentima.

  • +3
Lejla Filipović kao zaštitno lice brenda Cataleya Izvor: Promo fotografije / Autor: Matea Smolčić