njegova največa podrška

Lejla Filipović izgleda sjajno u chic kombinaciji: Nije mogla proći nezamijećeno na premijeri nove Tarikove predstave

12.12.2021 u 17:26

Bionic
Reading

Na Sceni Vidra premijerno je izvedena predstava 'Da sam ptica', u režiji Arije Rizvić, a u kojoj glume Darija Lorenci Flatz i Tarik Filipović. Predstava je privukla brojna poznata lica, a među mnoštvo posebno se izdvajala Lejla Filipović koja nije propustila dati podršku svom suprugu, a pri tome je oduševila u modnim izborom

Na pozornici Scene Vidra održana je premijerna izvedba predstave 'Da sam ptica', a brojnim poznatim licima domaće društvene i estrade scene bila je to sjajna prilika za dobar subotnji večernji izlazak.

Na premijeru predstave stigla je i bivša miss Hrvatske i supruga voditelja Tarika Filipovića, te ponovno oduševila svojim modnim izdanjem. Lejla, poznata po vrlo elegantnim, sjajno odabranim modnim kombinacijama pažnju plijeni gdje kod se pojavila, a njezin modni stil mnogi nazivaju nepogrešivim.

  • +8
Premijera predstave 'Da sam ptica' Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX

Lejla nevjerojatnom vještinom bira naoko obične modne komade, a kombinirajući ih oduševljava sjajnim stajlinzima. Tako je u kazalište Vidra stigla u sjajnom jesenskom stajlingu koji bi mnogi vrlo rado prekopirali. Maslinastu midi suknju od tila vješto je spojila sa sivim, oversized sakoom, komadima koi su vrući hit ove sezone. Ispod sakoa našla se gotovo neprimjetna dolčevita u boji kože koja kreirala efekt kao da Lejla nosi sako na golu kožu. Poseban dodatan stjalingu činile su visoke čizme na potpeticu zmijskog uzorka, a na cijelu kombinaciju Lejla je zaokružila sivom beretkom ukrašenom brošem te crvenim ružem – tako jednostavno, efektno i prije svega vrlo chic.

  • +11
HIt suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Naime, ove jeseni veliki modni hit su midi suknje, posebice nošene uz visoke čizme kada predstavljaju jedan od najpoželjnijih stajlinga ove sezone. A tu je i oversized sako koji modni znalci već mjesecima ističu kao jesenski vrući modni hit. Nosi se doslovce uz sve, od hlača, suknji pa do haljina.

  • +14
Trendi sakoi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Lejli je na premijeri društvo pravio bračni par Rađa. Naime, Lejla i Tarik bliski su prijatelji s Dinom i Viktorijom te nerijetko zajedno provode slobodno vrijeme. Tako su ovo ljeto obitelji Rađa i Filipović proveli su zajedno, sedam dana odmarajući u mjestu Zavala na otoku Hvaru, a Lejla i Viktorija nerijetko zajedno posjećuju društvena događanja.

  • +4
Viktorija Rađa Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL

Premijera predstave u kojoj glumi Tarik bio je za Lejlu događaj koji se ne propušta. Naime, Lejla i Tarik u skladnom su braku već 14 godina i skupa odgajaju dva sina, Dinu i Armana te su jedno drugome uvijek bezuvjetna podrška. A potvrđuje i Tarikova objava na Instagram Storyju gdje je uz svoju i Lejlinu fotografiju s premijere napisao: 'Moja najveća podrška', a istu tu objavu podijelila je i Lejla na svom profilu.