iskreno o svemu

Lejla Filipović o djeci i braku: 'Mala količina ljubomore je normalna i neki znak da vam je stalo do te osobe, a sve preko toga ne opravdavam'

21.12.2021 u 14:25

Bionic
Reading

Supruga voditelja i glumca Tarika Filipovića rado je viđena na javnim dođanjima. Svojom prelijepom pojavom uvijek plijeni pažnju gdje god se pojavi. Nedavno je pokrenula vlastitu web stranicu na kojoj prezentira kampanje koje godinama uspješno odrađuje, a uskoro će promovirati i vlastitu liniju čajeva pa je ispričala sve o poslovnim planovima, a progovorila je i o skladnom suživotu sa suprugom i sinovima

Stranica je, kaže Lejla Filipović nastala iz osobne potrebe da približi svoja iskustva svim osobama koje prate njezin rad i zanima ih ljepota, moda i zdravlje.

'Živimo u digitalnoj eri i jedna osobna stranica se podrazumijeva poput vizit karte, naročito ako će na njoj biti prisutan dinamički sadržaj koji će se u kontinuitetu osvježavati. Kroz nju ću u budućnosti nastojati dijeliti svim posjetiteljima korisne sadržaje, a ujedno raditi i na novim idejama. Željela sam istupiti iz okvira društvenih mreža i proširiti djelovanje na jedan novi teren a opet čineći sve jednom zaokruženom cjelinom', rekla je za Story. Njezini posebni 'biljni pripravci' već su odavno trebali ugledati svjetlo dana, ali je korona nam je pomrsila planove pa će čajevi biti u prodaji za mjesec do dva.

  • +3
Lejla Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Grgur Zucko/PIXSELL

Izjavila je da joj ljepota nije pomogla ni odmogla u karijeri. Starenja se ne boji, jedino se boji bolesti. 'Za sada ne koristim botoks ni filere, ali nemam ništa protiv istih. Zadovoljna sam kako nosim svoje godine i sitne borice koje imam, ali isto tako ne bih odbila mogućnost da nekad nešto od toga isprobam. Vidjet ćemo što godine nose', ističe. Ne sviđa joj se jedino taj trend da sve mlade djevojke žele izgledati isto.

Otkrila je da uskoro krećem na satove plesa. 'Zadnjih godina dosta pazim na prehranu i dosta sam disciplinirana. Nisam nikad na dijeti, jedem sve ali umjereno. Kad su neka druženja, proslave onda se baš opustim jer stvarno uživam u hrani. Ne shvaćam kako netko može reći da mu hrana služi samo za preživljavanje. Suprug i ja smo veliki gurmani, volimo puno toga isprobati, a obični dan prije radimo planove šta ćemo jesti za određeni obrok. Dosta sam smanjila unos šećera, pijem puno više vode nego prije i naravno, moje čajeve', priznaje.

Na pitanje što najčešće uha svojim sinovima i suprugu kaže da joj je užitak kuhati za sebe i Tarika jer je on 'jednostavan po tom pitanju i u svemu uživa'. 'Zato dečki puno toga ne jedu i jednostavno ne žele ni probati. Tako da ja obično kuham dva, tri jela dnevno da bih ispunila sve želje. Dečki bi najčešće jeli ista jela kao i većina djece. Bolonjez, lazanje, tortilje s piletinom, pohano meso, ćufte', iskrena je Lejla. U kućanstvu ima pomoć 'divne gospođe koja im dolazi samo jednom tjedno'. Sve radi sama kao i većina žena uz pomoć supruga i malu pomoć djece.

Ona i Tarik imaju, rekla je, beskrajno povjerenje jedno u drugo i ne daju si povoda za ljubomoru. 'Mala količina ljubomore je 'normalna' i neki znak da vam je stalo do te osobe, a sve preko toga ne opravdavam', naglasila je.

Govorila je i o odgoju djece. 'Prije svega moram reći da u današnje vrijeme odgoj predstavlja veliki izazov koji nije niti malo lagan. Istina je kad kažu da je roditeljstvo najljepši i najteži posao. Autoritet i granice moraju postojati, ali tu smo da im budemo sigurna luka, netko tko će uvijek biti uz njih i podržati ih u ostvarenju njihovih želja i ciljeva, pružiti im beskrajnu ljubav, učiti ih poštovanju i razumijevanju', napominje Lejla.

SVI SU IH GLEDALI

Lejla i Tarik Filipović ukrali pozornost na crvenom tepihu Sarajevo Film Festivala

Pogledaj galeriju