mnoge je nasmijala

Lejla Filipović: 'A sprdali smo se i kolutali očima kad su misice spominjale mir u svijetu'

09.03.2022 u 14:10

Bionic
Reading

Svatko na svoj način proživljava rusku invaziju na Ukrajinu. Mnogi nepoznati i poznati na svojim profilima na društvenim mrežama šire poruke podrške Ukrajincima, mole i apeliraju na prestanak rata. Supruga glumca i voditelja Tarika Filipovića, nekadašnja misica odlučila je donijeti malo pozitive i smijeha svojim pratiteljima

I sama bivša misica, Lejla Filipović na Instagram storyju je aludirala na to što se mnogi izruguju frazi 'mir u svijetu' koja se nalazi u govoru svakom izoru za miss. 'A sprdali smo se i kolutali očima kad su misice spominjale mir u svijetu', duhovito je komentirala.

Mnogi se sjećaju teškog trenutka iz njezinog života nakon što je 1998. postala Miss Hrvatske. Naime, nakon izborat titula joj je oduzeta, a kao razlog su navedene nepravilnosti u radu Ocjenjivačkog suda i to što jedan glasački listić bio neregularno popunjen. Direkcija izbora za Miss Hrvatske poništila je izbor Lejle za Miss Hrvatske te su umjesto nje proglasili Ivanu Petković.

Nakon nekoliko dana medijskog skandala u tiskanim medijima i na televiziji, odlučeno je da Lejla ipak ide na izbor. Ondje nije postigla uspjeh, ali je zato Ivana Petković sljedeće godine ušla u top deset.

'Mislim da mi nije pomoglo ni odmoglo u karijeri. Kažu da sam pokazala veliku hrabrost i borbu u tim godinama pa me valjda ljudi pamte i po tome. Smatram, a mnogi će se složiti sa mnom, da je nakon mojeg izbora završila era glamuroznih izbora za Miss, sjajno organiziranih događaja koje smo svi s nestrpljenjem očekivali i rado gledali', ispričala je ranije Lejla za Story.

  • +3
Lejla Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL