brzo je reagirala

Lejli Filipović hakirali profil na Instagramu: 'Nadam se da niste primili nikakve zlonamjerne linkove'

09.02.2022 u 11:57

Bionic
Reading

Čak se i najopreznijima može dogoditi da im netko upadne u korisnički profil na najvećoj društvenoj mreži svijeta. Bivša Miss Hrvatske i supruga glumca i voditelja Tarika Filipovića neugodno se iznenadila kada joj je javljeno da joj je hakiran profil na Instagramu, na kojem je poprilično aktivna

Zloupotreba privatnosti poznatih osoba nije novost – ovakvi slučajevi događaju se često kod stranih i domaćih zvijezda. Jessica Alba, Blake Lively, Scarlett Johansson, Jude Law, Tony Cetinski, Neda Ukraden, podulji je popis onih koji su se susreli s time.

Najnoviji slučaj je s Lejlom Filipović. 'Dragi moji, moj profil je sinoć bio hakiran i nisam mu više mogla pristupiti. Nadam se da niste primili nikakve zlonamjerne linkove s mog profila', obradila se u četvrtak prijepodne svojim pratiteljima i zahvalila osobi koja joj je brzom reakcijom pomogla da vrati svoj profil.

Lejla je nedavno pokrenula web stranicu na kojoj prezentira kampanje koje godinama uspješno odrađuje. Uskoro će na domaćem tržištu promovirati i svoju liniju funkcionalnih čajeva.

  • +3
Lejla Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL