suosjećajna gesta

Lady Gaga oduševila potezom o kojem svi pričaju: Potrčala kako bi fotografa koji je pao podignula s poda

13.03.2023 u 14:25

Bionic
Reading

Pjevačica Lady Gaga pozirala je u svojoj glamuroznoj Versaceovoj haljini, no kada je uočila da je jedan fotograf nespretno pao na pod, odmah je odjurila pomoći mu da ustane

Pjevačica Lady Gaga elegantno je pozirala u svojoj glamuroznoj crnoj haljini kada je shvatila da se nekoliko metara iza nje jedan fotograf nespretno spotaknuo i pao na pod. U trenu kada je to uočila, 36-godišnja zvijezda žurno se okrenula u potrčala kako bi mu pomogla da ustane.

Bio je to potez večeri koji su kasnije svi isticali kao gestu kakva se rijetko viđa na crvenom tepihu na kojem zvijezde poziraju ne obazirući se previše na okolne događaje i ljude iza ograde.

Pjevačica je tako pokazala svoju suosjećajnu stranu i zadivila fanove koji su na društvenim mrežama komentirali kako se većina ne bi ni okrenula, a kamoli trčala u pomoć.

Nesretni fotograf također je djelovao pomalo iznenađeno činjenicom što mu je slavna pjevačica požurila u pomoć i pomogla mu ustati, a s usana mu se moglo pročitati kako govori: 'Hvala ti puno.'

  • +18
Lady Gaga Izvor: Profimedia / Autor: JOHN SALANGSANG / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / USA TODAY NETWORK / DDP USA / PROFIMEDIA

Lady Gaga je u Dolby Theatru izvela svoju pjesmu 'Hold My Hand' iz filma 'Top Gun: Maverick' za koju je bila nominirana za Oscara u kategoriji najbolje originalne pjesme, no pobjedu je ipak odnijela Rahula Sipligunja i Kaala Bhairava za pjesmu 'Naatu Naatu' iz filma 'RRR'.

Njena izvedba obilježena je potpunom transformacijom jer crvenim tepihom, koji je ove godine u boji šampanjca, prošetala u veličanstvenoj Versaceovoj haljini, a potom se na pozornici pojavila u majici kratkih rukava i trapericama, bez trunke šminke.

  • +44
Moda na 95. dodjeli Oscara Izvor: Profimedia / Autor: KYUSUNG GONG / PICTURELUX / PROFIMEDIA