POST FESTUM

Ksenija Urličić prognozira: 'Imamo velike šanse za prvih pet, a možda i za pobjedu'

26.02.2024 u 08:40

Bionic
Reading

Nekadašnja legendarna urednica HRT-ovog zabavnog programa i dama koja je zaslužna za Doru pratila je izbor za pjesmu Eurovizije uživo iz prvih redova u studiju na Prisavlju. Nakon proglašenja pobjednika rado je popričala s novinarima te otkrila svoje dojmove

'Let 3 su bili senzacionalni. Lani sam rekla da su to lukavci, inteligentni, savršeni glazbenici, što ne izgleda tako na prvi pogled, a ustvari oni sve smišljeno rade, što se pokazalo i ove godine. Da nije bilo Baby Lasagne, mislim da su imali šanse za još jednu pobjedu', na početku je komentirala Ksenija Urličić.

'Vidjet ćemo u kojem smjeru ide Eurovizija. Ako ide u smjeru romantike i balada, što se zna naglo promijeniti, e onda su nam šanse manje. Međutim, koliko čujem, treći smo na kladionici. Mislim da ove godine imamo jako dobre šanse i da ćemo svakako ući u prvih pet. A možda čak... Daj Bože, ne usudim se ni izreći. Bilo bi krasno. Odličan scenski nastup. Nemam zamjerki', rekla je za Baby Lasagnu.

Pavel, Boris Štok, eugen, to su bili njezini favoriti. 'Željezna lady' zadovoljna je finalem.

finalna večer

Poznata lica na crvenom tepihu: Pogledajte tko je sve došao pratiti Doru uživo

Pogledaj galeriju

Inače, moram priznati da večeras nisam čula lošu pjesmu. Duga večer je proletjela u trenu i bila je iznad našeg 'dorskog' prosjeka. Eurovizija se ne bi posramila. Zadovoljna sam', zaključila je Urličić.