'rim tim tagi dim'

Prve izjave Baby Lasagne nakon pobjede: 'Zsa Zsi bih mogao platiti piće'

25.02.2024 u 23:17

Bionic
Reading

Vidno emotivan, mladi je glazbenik stao na pozornicu primivši statuu Ivice Propadala. Na press konferenciji Baby Lasagna je kroz suze otkrio da pobjedu posvećuje obitelji, s kojom će proslaviti istarskom malvazijom

Nakon što je kao rezerva dospio u natjecanje, Baby Lasagna odmah je postao favorit gledatelja i obožavatelja Dore!

S osvojenih 247 glasova publike, Marko Purišić uvjerljivo je pobijedio druge natjecatelje te će se Švedskom u svibnju oriti 'Rim tim tagi dim'. Baby Lasagna nastupit će u prvoj polufinalnoj emisiji Eurovizije, a čitava Hrvatska sada polaže nade u mladog Istranina.

'Nisam najveći fan svega ovoga što se događa, ali to ću odraditi hrabro i s ponosom za ljude koji su vjerovali u mene', priznao je Baby Lasagna nakon pobjede, dodavši: 'Kada izađem na stage, nešto u glavi se preokrene i postanem neki drugi Marko. To je Baby Lasagna.'

U razgovoru je priznao da je kratko razgovarao s Letom 3 te da su mu dali neke savjete, a zaključak je da se za ovakve stvari vrijedi i boriti. Tijekom prijenosa priznao je da mu se pjesma popularnih Riječana najviše svidjela, a Mrle i Prlja zasigurno će s njim podijeliti svoja iskustva s Eurosonga.

'Ne gledam ni na koga kao na konkurenciju. Sretan sam što sam treći na kladionicama', rekao je Marko, priznavši da osobno navija za Slovenku koja je nastupila u drugoj polufinalnoj večeri na zagrebačkoj pozornici s pjesmom 'Veronika'.

S obzirom na to da je na Doru dospio tek kada je Jelena Žnidarić Zsa Zsa odustala od natjecanja, glazbenik je priznao da bi pjevačicu volio počasti kavom, no prvo je tek treba upoznati i stisnuti joj ruku.

Izvor: Društvene mreže / Autor: HRT

Velik dio svog nastupa i uspjeha Purišić duguje i dugogodišnjoj djevojci Elizabeti, koja potpisuje i spot koji je već danima visoko na trending listi.

'Nisam još stigao popričati s njom, samo sam je zagrlio', priznao je pobjednik, otkrivši da će mu eurovizijski nastup biti deset puta veći od ovog. Iako nije htio otkrivati što nas čeka, najvjerojatnije je riječ o nekoj novoj boji kose, a o veličini rukava još se uvijek vodi debata.

  • +162
Dora, finalna večer Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Renato Branđolica