VEČERAS U 'SURVIVORU':

Kristina plače, a Martina se tušira pred svima

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 15.05.2012 14:40
  • Objavljeno 15.05.2012 u 14:40
Survivor, Kristina u borbi

Survivor, Kristina u borbi

Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL Televizija

Martinino tuširanje i brijanje pred svima, Kristinine suze zbog pisma, aukcija i licitiranje, suze i smijeh, samo je dio onoga što nas večeras očekuje u 'Survivoru'

Kristina otkriva da je bila jako tužna nakon plemenskog vijeća te da je razočarana u Ogija jer joj je rekao da je nešto napravila što ona nikad ne bi učinila, pa je zbog toga je i glasala za njega. Nikola pak objašnjava kako je razočaran u Kristinu zato što je htjela glasati na njega. Cure komentiraju zašto su izbacile Ogija i bile složne - zbog ženske solidarnosti prema Kristini koju je Ogi povrijedio izjavom.

Umjesto borbe, pleme odlazi na 'aukciju'. Svi dobivaju lokalne novce - 40.000 kolonosa, koje moraju pametno licitirati ne bi li dobili stvari koje im Andrija nudi. Martina prva licitira sendvič i pomfrit i pobjeđuje plativši ga s 10.000 kolonosa.

Druga licitacija bila je skriveni predmet. Samo Ava i Aleks žele saznati što je ispod kutije. Plaćaju voditelju novce, 3000 kolonosa, no samo jedna dobiva skriveni predmet. Aleks pobjeđuje u licitaciji, plativši svim novcima koji su joj ostali ne bi li dobila pismo koje će joj dati prednost u sljedećoj borbi za imunitet. Andrija joj naglašava da pismo ni pod kojim slučajem ne smije otvoriti prije same borbe, ni pokazati ga drugima. Ava pak kupuje također skriveni predmet. Kupila je špagete bolonjez. Sebastian je kupio žvaku, no Andrija mu nudi zamjenu, što je ispod?

Kristina kupuje poruku u kojoj piše da može nekome iz plemena uzeti sav novac. Odluči uzeti novac Avi jer je išla s njom licitirati za poruku za koju zna da je Kristini bitna jer očekuje poruku od doma. Martina je licitirala za 'totalno uređivanje' - tušira se pred svima u robi, brije i pere zube.


Sebastian kupuje 'potragu za tajnim imunitetom' i tako oduzima pravo bilo kome drugome da krene u potragu.
Posljednja licitacija je pismo od kuće. Kristina odmah ulaže sve novce i dobiva svoje pismo, no Andrija joj nudi da u zamjenu za svoje pismo, svi ostali članovi plemena mogu pročitati svoja pisma. Na kraju se ipak ne odriče svog pisma na nagovor svih ostalih i u suzama čita poruku od kuće, o svojoj kćerkici.

Jelena ne može vjerovati da su izbacili Ogija, dok je Cigi zadovoljan odlukom djevojaka. Ogi je razočaran u djevojke plemena Sibu. Objašnjava kako su se Kristina i Nikola posvađali, a on im je bio posrednik i mirotvorac, nije mu jasno zašto su lagale da im je Ogi divan i zaštitnik, a onda ga izbace. Jelena smatra da je ovaj 'Survivor' fenomen.

Žare odluči dodati u pismo o plemenskom savjetu dio za Jelenu i tako se našaliti, jer mu je, kaže, dosadno. A što je napisao, gledatelji mogu vidjeti u večerašnjem 'Survivoru'.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi