OTVORIO SE

Kristijan Rahimovski o novom životu oca Akija i polusestri Antoniji: 'Ja svom ocu nikad nisam sudio'

24.02.2020 u 10:59

Bionic
Reading

Glazbenikov otac, frontmen grupe Parni Valjak prije tri mjeseca postao je otac djevojčici Antoniji koju je dobio u vezi sa Slovenkom Barbarom Vesel. Sin Akija Rahimovskog, također pjevač koji uspješno gradi karijeru, progovorio je o toj temi

'Moj otac ima 65 godina, ali mislim kako je najbitnije da je on sretan' ispričao je Kristijan Rahimovski za RTL Exkluziv.

Poznato kako on i njegov otac nisu imali idealan odnos. Kristijan je odrastao bez oca, a kroz godine odrastanja prolazili su kroz uspone i padove. 'Ja svom ocu nikad nisam sudio. Imali smo nekih nesuglasica, ali smo uvijek bili dovoljno iskreni. To je njegova odluka i njegov život. Antoniju još nisam upoznao, ali hoću. Vrlo brzo ću doći u Sloveniju', rekao je.

Otkrio je kakav odnos su imali.

'Kao možda i najveća zvijezda ovih prostora, uz pokojnog Olivera i Čolića, pripada generaciji koja od 350 dana u godini svira njih 200. Zato nikada nismo stigli izgraditi taj odnos. Kad si mali ne shvaćaš to. Kako se već dugo godina bavim glazbom, što sam stariji više shvaćam. Ali to nije bila izlika da se neke stvari ne promijene', tvrdi 38-godišnjak koji ove godine slavi 15 godina karijere.

'Istina je da smo on i ja dva šašava pjevača i nikako da odrastemo', poručio je mlađi Rahimovski. Volio bi, kaže, da su neke stvari drugačije, ali nisu. No, vremena jedan za drugoga uvijek nađu. Aki je trostruki djed budući da je Kristijan nakon dva sina 2019. godine s učiteljicom njemačkog jezika, nekadašnjom pjevačicom u country bendu The Six Moonshiners, Sonjom Bajić, dobio i kćer Viktoriju. Na pitanje kakav je Aki djed, Kristijan je otkrio da frontmen Parnog valjka ne želi da ga zovu djed.

Kristijanu se velika promjena dogodila 2017. kad se e razveo od supruge Ive, s kojom skrbi o devetipolgodišnjem sinu Filipu (iz prijašnje veze ima 11-godišnjeg sina Davida).