samozatajne gospođe

Poznati Hrvati koji svoje supruge kriju daleko od očiju javnosti

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 08.07.2017 18:16
  • Objavljeno 08.07.2017 u 16:05
Aki Rahimovski, Zlatan Stipišić Gibonni, Miroslav Ćiro Blažević, Davor Ivo Stier i Andrej Plenković

Aki Rahimovski, Zlatan Stipišić Gibonni, Miroslav Ćiro Blažević, Davor Ivo Stier i Andrej Plenković

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Nedavno je u jednom intervjuu frontmen Parnog valjka ispričao kako njegova supruga nije poznata javnosti, budući da se ona ne voli eksponirati. No, nije on jedini koji privatni život čuva daleko od očiju javnosti, tu je i njegov kolega Zlatan Stipišić Gibonni, nogometni stručnjak Miroslav Ćiro Blažević te političari Milan Bandić i Andrej Plenković. Ipak, samo jedan suprugu tako dobro skriva da se ne može pronaći niti njezino ime, a kamoli fotografija. Riječ je o saborskom zastupniku i političkom tajniku HDZ-a Davoru Ivi Stieru. Ipak, uspjeli smo doznati tko je i ona

'Nitko ne zna kako izgleda moja supruga jer privatni život mora ostati privatan. Moja supruga nije tražila da se eksponira uz mene i zaista, svaki put kada se pojavimo na nekom događaju, fotografi znaju da se ona ne želi fotografirati i ne fotografiraju nas. Često se znalo dogoditi da u novinama izađe moja slika s drugom ženom, a ona mi kaže: 'Otkad sam ja to postala plava?' ispričao je nedavno frontmen Parnog valjka, Aki Rahimovski za Blic.

Znate li kako izgledaju njihove supruge?

Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek/PIXSELL

No nije on jedina poznata osoba u Hrvatskoj čija je partnerica, odnosno supruga nepoznata javnosti. Takvih slučajeva ima i u sportu i politici. Primjerice, Akijev splitski kolega, Zlatan Stipišić Gibonni, iako ne skriva suprugu Sanju, s kojom je u braku više od dvadesest godina, isto tako ju i ne eksponira. Sanja se uz njega pojavljuje na pomno odabranim događanjima, uvijek tiha i nenametljiva.

Zlatan Stipišić Gibonni sa suprugom Sanjom

Zlatan Stipišić Gibonni sa suprugom Sanjom

Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika/24sata/PIXSELL

Ni supruga aktualnog hrvatskog premijera, Andreja Plenković, nije pretjerano poznata javnosti. Iako postoji nekoliko fotografija, na njima je Ana Maslać Plenković uvijek iz profila i to snimljena u šetnji. Koliko čuvaju svoj privatni život od javnosti govori i to da se o njezinoj drugoj trudnoći doznalo netom negoli je rodila djevojčicu Milu. Tijekom cijele kampanje svog supruga, Ana se uopće nije pojavljivala.

Samozatajna je i Vesna Bandić, supruga zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. Javnosti se obratila kroz intervju jedino u kampanji svog supruga za predsjedničke izbore 2009. godine, kada je rekla je on savršen muškarac te da dijele ljubav prema obitelji koju smatraju najvećim blagom. Zanimljivo je kako su se 1993. godine na kratko rastali, nakon čega su obnovili bračne zavjete.

Milan i Vesna Bandić

Milan i Vesna Bandić

Izvor: Cropix / Autor: Cropix

Sa Zdenkom Đorđević, legendarni se nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević vjenčao davne 1961. godine. Zanimljivo je kako su često odvojeni, budući da je gospođa Blažević većinu vremena živi u Švicarskoj, dok je Ćiro putovao gdje ga je angažman vodio. Naime, Zdenka je, kako je već puno puta izjavljivao, preživjela tešku automobilsku nesreću, stoga je zbog liječenja većinu vremena provodila upravo u Švicarskoj.

Zdenka i Miroslav Ćiro Blažević

Zdenka i Miroslav Ćiro Blažević

Izvor: Cropix / Autor: Roni Brmalj / Novi list / CROPIX

No, dok se o suprugama prethodne petorke barem znade ime, a može se pronaći i pokoja slika, supruga bivšeg ministra vanjskih poslova, saborskog zastupnika i političkog tajnika HDZ-a Davora Ive Stiera, totalna je nepoznanica. U bespućima interneta svugdje stoji tek da je oženjen, da ima troje djece i s obitelji živi u Samoboru, no imena se nigdje ne spominju. Jedino se po njegovoj imovinskoj kartici, koju je morao predati kao i svaki drugi saborski zastupnik, može zaključiti kako gospođa Stier ima veze s novinarstvom, budući da joj to stoji uz drugi prihod, kao honorar.

Ipak, istražujući došli smo do informacije kako se njegova supruga zove Vera Vlaho te da je od Stiera starija šest godina, a zajedno su svirali i u tamburaškom zboru 'Bosna' s Dragom Pilselom, u sklopu hrvatskog vjerskog centra Sv. Nikola Tavelić u Argentini. Radila je u diplomaciji, a sada radi emisiju na Hrvatskom radiju za iseljenike.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!