omiljeni show

Kreće potraga za sljedećom kulinarskom zvijezdom: Snima se nova sezona Masterchefa

10.07.2023 u 13:58

Bionic
Reading

Kamere su upaljene, štednjaci rade, 'stari' dobro poznati žiri je na okupu, kandidati su u kuhinji. Krenulo je snimanje jednog od najpopularnijih i najuspješnijih kulinarskih zabavnih formata, kako u Hrvatskoj tako i u svijetu

Nova TV najavljuje novu sezonu svjetski poznatog zabavnog showa MasterChef u kojoj će ove jeseni uživati svi strastveni ljubitelji kulinarskih izazova, napetih gastroduela i natjecanja.

I u novoj sezoni bit će već dobro uigrani članovi žirija Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović. Pod njihovim stručnim mentorstvom, ovogodišnji natjecatelji razvijat će svoje kulinarske vještine s ciljem da ispune svoj puni potencijal. 'Mogu reći da ima puno zanimljivih kandidata različite dobi koji su jako predani onome što su si zacrtali u glavi, a to je da nastave svoj put dalje u MasterChef kuhinji. Različiti karakteri s istim ciljem. Mislim da nas čeka jako zanimljiva sezona kuhanja', najavio je Stjepan.

  • +2
MasterChef Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Luka Dubroja

Uz kvalitetnu produkciju i zanimljiv koncept, nova sezona donosi brojne sadržajne promjene i iznenađenja koja će dodatno začiniti kulinarsko natjecanje. 'Jedan od razloga zašto je MasterChef toliko uspješan su kandidati koji svojim radom pomiču granice i na vlastitom primjeru pokazuju da je moguće ostvariti svoje snove. Ništa manje od toga ne očekujem ni u ovoj sezoni. Imamo puno iznenađenja i za kandidate i za gledatelje i očekujem najzanimljiviju sezonu do sada', poručuje Damir.

Unatoč gustom rasporedu snimanja, članovi žirija na setu uvijek nađu vremena i za zabavu, smijeha ne nedostaje. 'Svi smo dugo čekali da krenemo snimati. Atmosfera na setu je odlična, momci su super i napokon se družimo. Kako smo puno radili, manje smo se viđali, ali sada smo napokon opet na istom projektu', otkriva Melkior te dodaje: 'Nakon snimanja ispijamo kavu, družimo se te izmjenjujemo ideje i prijedloge. Klasične kuharske priče i naravno – zabava'.