STJEPAN VUKADIN

Omiljeni član Masterchef posljednjom objavom nikoga nije ostavio ravnodušnim

31.01.2023 u 20:10

Bionic
Reading

Iako na svom Instagram profilu često objavljuje fotografije na kojoj mu je supruga ili njihov sinčić, splitski kuhar Stjepan Vukadin sada je prvi put objavio fotografiju s ocem

Zahvaljujući sudjelovanju u popularnom kulinarskom showu 'Masterchef', zajedno s Melkiorom Bašićem i Damirom Tomljanovićem, 30-godišnji splitski kuhar Stjepan Vukadin postao je omiljeno televizijsko lice u cijeloj Hrvatskoj. Stoga ne čudi i da je na Instagramu dobio pozamašnu brojku vjernih pratitelja, kojih će uskoro biti 50 tisuća.

A da je dobro pohvatao kako to funkcionira na društvenim mrežama, Vukadin je pokazao odavno, dajući svojim obožavateljima ravnomjernu dozu privatnog i poslovnog.

I dok fotografije supruge Katarine i njihovog sinčića Gabriela redovito objavljuje na Instagramu, Stjepan Vukadin sada je sve raznježio prvom fotografijom sa svojim ocem i to povodom njegovog 59. rođendana.

Na fotografiji snimljenoj na proslavi, otac i sin poziraju ispred rođendanske torte na kojoj su svjećice s brojkama 5 i 9, a preko iste je napisao: 'Tata, sretan ti.'

Stjepan Vukadin Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Inače, zanimljiva je priča kako je Stjepan, prije negoli se zaljubio u kulinarstvo i prije negoli je u njegov život ušetala Katarina, htio postati svećenik. Sa 13 godina čak je ušao i u sjemenište, no onda je ipak odlučio postati kuhar te je upisao srednju kuharsku školu u Šibeniku.