izazvao je zazubice

Melkior Bašić pokazao kako izgleda kad kuha u svom domu, poručili mu: 'I anđeli bi jeli'

27.04.2023 u 14:22

Bionic
Reading

Kulinarska zvijezda, zagrebački kuhar osvojio je simpatije brojnih gledateljica kroz show 'MasterChef' Nove TV. Raste i njegova popularnost na društvenim mrežama, gdje je tu i tamo voli pokazati kakve zanimljivosti iz svog, uglavnom poslovnog dijela života

Melkior Bašić sada je napravio iznimku i iznenadio pratitelje. I dok se ranje referirao na poslovicu koja kaže da su 'u postolara najgore cipele' i pojasnio kod je kod kuhara doma slično te otkrio da je u zadnje vrijeme njegova supruga Andrea 'glavna u kuhinji', sad je pokazao kako izgleda kad on preuzme kuhaču.

'Kako izgleda ručak kad šef sprema doma', rekao je na početku videa i u njemu snimio sve što je tog dana spravio. 'Ponekad i ja moram kuhati doma', opisao je tu snimku koja je naravno izazvala razne reakcije. Od toga da ga pitaju 'kakvim nožem je radio', zafrkancije da mu je supruga 'sve skuhala, a on se samo naslikava', zamolbi za recept. Autorica jedne od najprodavanije domaće kuharice poslijednjih godina, Suzy Josipović poručila mu je: 'I anđeli bi jeli'.

'Kada treba nešto skuhati, otvorim hladnjak, a ako je i gotovo prazan, uspijem nešto skuhati. Andreji nije jasno kako to uspijevam, ali je zadovoljna. No ona je glavna kuharica. Najsretniji sam kad mi nešto pripremi. Vjerujte, kuhari ne prigovaraju. Čak i razumiju kad ne dobiju najbolju hranu', ispričao je slavni šef svojedobno za Story.

Melkior Bašić Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV