UVIJEK DRUGAČIJA

Kreativna vojvotkinja: Meghan Markle tijekom službenog angažmana pokazala opuštenu stranu

02.02.2019 u 19:15

Bionic
Reading

Iako se od članova kraljevstva očekuje ozbiljnosti, profesionalnost i službeno držanje, Amerikanka Meghan Markle nerijetko pokaže i svoju opuštenu stranu

Tijekom svog posjeta Bristolu, kraljevski par princ Harry i Meghan Markle posjetili su volontersku udrugu One25 u kojoj su poslušali probleme koji muče tamošnje stanovništvo i njihove radnike.

Tom prilikom, vojvotkinja od Sussexa dobila je maleni zadatak i pokazala svoju kreativnu stranu.

U vrećicama s pripremljenim obrocima za radnice, Meghan je napisala poruku svakoj od ženskih članica udruge i to na kori banane koja se našla u paketu. 'Aha dakle ja sam zadužena za banana poruke', našalila se pritom Meghan i brzo prionula na posao. Uzela je marker u ruke i na svakoj banani ispisala drugačiju ohrabrujuću poruku primjerice: 'Ti si snaža', 'Ti si hrabra', 'Ti si jaka'.

Objasnila je kako je to samo mali znak pažnje, ali da ljudi itekako cijene sitnice koje su napravljene od srca.

Osim humanitarne udruge, Meghan i Harry obišli su i legendarno kazalište Old Vic osnovano još u 18. stoljeću. Uvijek tip top skockana, Meghan se ovoga puta umjesto salonki s vrtoglavom petom, odlučila za nešto primjerenije vremenskim uvjetima: čizme 'Marina' od maslinastozelene brušene kože s potpisom Sare Flint za koje treba iskeširati 4500 kn.

  • +6
Meghan Markle i princ Harry u Bristolu Izvor: Profimedia / Autor: NN

Ostatak stajlinga činio je moćni retro kaput iz prestižne vintage trgovine William Vintage u kojoj često šopingira i Meghanina dobra prijateljica Amal Clooney od koje je, sudeći po svemu, dobila vrlo korisne modne savjete. Ispod ovog prelijepog kaputa koji izaziva žudnju zaljubljenica u modu, Meghan je nosila lepršavu haljinu s potpisom Oscara de la Rente koju je budući da je načinjena od tanje tkanine iskombinirala s hulahupkama i čizmama - baš kako to rade poznate trendseterice. Spomenuta haljina trenutačno je snižena s 20 tisuća kuna na 12 tisuća.