DOBRI PRIJATELJI

Kratak odmor od obaveza Iva Majoli iskoristila za posjet Zagrebu, a pohvalila se i druženjem s bračnim parom Ivanišević

09.02.2023 u 08:46

Bionic
Reading

Zbog mnogobrojnih obaveza Iva Majoli sve više vremena provodi na putu, stoga ne čudi da ne može dočekati povratak kući u zagrljaj svoje jedinice Mije, ali i kako bi se napokon mogla družiti s dragim prijateljima koje zbog svega ne viđa često

Najbolja hrvatska tenisačica svih vremena i osvajačica Roland Garrosa u Parizu davne 1997. godine i nakon što je pospremila svoj omiljeni teniski reket, od voljenog sporta nije odustala. Danas je Iva Majoli angažirana oko novih generacija hrvatskih tenisačica, kojima pomaže svojim savjetima, ali i oko organizacija ženskih turnira.

Upravo zbog svih tih obaveza, većinu godine provodi na službenim putovanjima, a nedavno se vratila s jednog takvog i to iz daleke Australije. Uz to, nakon udaje za Talijana Roberta Calegarija u listopadu prošle godine, Iva Majoli većinu slobodnog vremena provodi upravo u Italiji, stoga ne čudi da s nestrpljenjem iščekuje svaki odlazak u Zagreb.

Kako je otkrila na Instagram Storyju, osim što je provela kvalitetno vrijeme sa svojom jedinicom Mijom, koju je dobila u prvom braku sa Stipom Marićem, Iva Majoli otišla je na čaj i kolače s dragim joj prijateljima - bračnim parom Ivanišević.

Iva Majoli Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Baš kao i Iva, i Goran Ivanišević se ovih dana vratio iz Australije, gdje je pratio Novaka Đokovića, kojemu je trener, na Australian Openu. Možemo samo zaključiti da je glavna tema na večeri upravo bila vezana uz tenis, koji je postao svakodnevica i za radijsku voditeljicu Nives Ivanišević.