avanturistička atrakcija

Za raznježiti se: Iva Majoli sa suprugom pozirala u simpatičnom 'društvu'

02.02.2023 u 14:52

Bionic
Reading

Najbolja hrvatska tenisačica svih vremena i osvajačica Roland Garrosa u Parizu davne 1997. godine, prošlog je ljeta intenzivno putovala - bili su na Mljetu, u Padovi, Monte Carlu i Veroni, a početak 2023. obilježio im je odlazak u Australiju

Australija je poznata širom svijeta po najatraktivnijim rezervatima prirode raznolikom i velikom biljnom i životinjskom svijetu, uključujući neodoljive koale i klokane, a druženju s tim životinjama nisu odoljeli ni Iva Majoli i njezin suprug Roberto Calegari.

'Volimo li klokane?', našalila se umirovljena tenisačica s fotografijom na kojoj je s osmjehom od uha do uha pozirala sa suprugom i nekoliko klokana. Pokazala je i fotografiju na kojoj sama hrani mladunče klokana. U posljednje vrijeme često pokazuje fotografije sa svojim odabranikom.

Podsjetimo, Majoli se danas bavi organizacijom ženskih teniskih turnira, a njezin suprug je vlasnik tvrtke koja se bavi trgovinom i financijama. Par se vjenčao u listopadu, a Iva je izjavila da ju je osvojio svojom jednostavnošću i pažnjom. Dosad joj to, kazala je, nitko nije davao na način na koji šarmantni Talijan čini. To joj je drugi brak. Za tri godine mlađeg Stipu Marića, koji je također poduzetnik udala se 2006. godine. Zajedno su dobili kćer Miju.

  • +5
Iva Majoli Izvor: Cropix / Autor: Vladimir Dugandzic / CROPIX