ZALJUBLJENI KAO PRVOG DANA

Fotografija koja govori više od riječi: Evo kako je Nives Ivanišević dočekala Gorana nakon povratka iz Australije

31.01.2023 u 16:57

Bionic
Reading

Da su i dalje zaljubljeni kao prvoga dana, davno prije negoli su svoju vezu ozakonili i u njoj dobili sina Olivera, dokaz je i fotografija koju je radijska voditeljica objavila na svome Instagramu

'Napokon', napisala je na svom Instagram profilu radijska voditeljica Nives Ivanišević i pored toga stavila fotografiju koja govori doslovce više od riječi. Na fotografiji, koju je snimila njima bliska i draga osoba, a na kojoj je i njihov četveronožni ljubimac, Nives je poletila u zagrljaj svom suprugu Goranu Ivaniševiću.

U trenutku sreće doslovce mu je skočila u naručje i nogama ga obujmila, gledajući ga zaljubljeno, baš kao i on nju nakon tjedana izbivanja iz obiteljskog doma.

Naime, zbog svog angažmana kao trener Novaka Đokovića, Goran Ivanišević često izbiva iz Zagreba, a iako u mnogim slučajevima na putovanja i turnire sa sobom vodi Nives i sina Olivera, ovoga ih je puta ostavio kod kuće. Put do Australije, na Australian Open, bio je predalek i prenaporan za mališana.

Nives Ivanišević i Goran Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Podsjetimo, par je svojom vezom iznenadio sve, budući da se sve odigralo u najvećoj tajnosti, baš kao i njihovo vjenčanje u prosincu 2017. godine. Tri mjeseca nakon što su izmijenili bračne zavjete potvrdili su kako čekaju prvo zajedničko dijete, a rođenjem, Oliver je postao centar njihovog svijeta.