I DANAS BLISKE

Kraljice modnih pista iz 90-ih odale počast Karlu Lagerfeldu

06.03.2019 u 09:56

Bionic
Reading

Modne ikone 90-ih, Claudia Schiffer i Naomi Campbell pojavile su se u utorak u Parizu kao počasne gošće na Chanelovoj reviji u Grand Palaisu. Pokazale su pritom koliko su i danas, nakon gotovo 15 godina pauze od manekenskog posla ostale iznimno bliske

Posljednju modna kolekcija neponovljivog Karla Lagerfelda koji je u veljači preminuo u 85. godini života, došle su u utorak u pariški Grand Palaisu pogledati brojne poznate dame.

Bile su ovdje Claudia Schiffer i Naomi Campbell, supermodeli koji su 90-ih vladali modnim pistama.

  • +3
Claudia Schiffer i Naomi Campbell Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Obje su s preminulim Lagerfeldom imale sjajan odnos te nisu krile ponos zbog svega što je za života ostvario, a istovremeno na njihovu se licu mogla vidjeti tuga zbog njegova odlaska.

POSLJEDNJE ZBOGOM

Slavne manekenke i holivudske zvijezde u suzama prošetale Chanelovom pistom

Pogledaj galeriju

Nakon odgledane revije, bivše kolegice zagrlile su se i pokazale da su i danas, nakon toliko godina ostale iznimno bliske.

Obje na pragu 49. godine, slavne manekenke i danas izgledaju besprijekorno. Schiffer je došla odjevena u crvene palazzo hlače, bijeli džemper i modne dodatke francuske modne kuće Chanel.

Campbell se pak opredijelila za haljinu od tvida, najprepoznatljiviji uzorak Chanela, te zlatne visoke čizme i prikladni šeširić.