MADONNIN NASLJEDNIK

Kraljica popa ne krije ponos: Ovako je proslavila novi uspjeh 23- godišnjeg sina

12.04.2024 u 17:36

Bionic
Reading

Biološki sin kraljice popa i britanskog redatelja Guya Ritchieja u Miamiju je otvorio veliku samostalnu izložbu slika, okružen bliskim prijateljima i članovima obitelji

Slavna Madonna nalazi se na glazbenoj turneji 'Celebration', no to ju nije spriječilo da ove srijede dođe u Miami i podrži 23- godišnjeg sina Rocca Ritchieja na otvaranju njegove nove izložbe.

Nasljednik kraljice popa i poznatog redatelja izložio je kolekciju slika 'Pack A Punch' inspiriranu muay thai borcima, u prostoru Design Districta u Miamiju.

Pjevačica je blistala od ponosa i radosti dok je promatrala njegov naporan rad sa ostatkom obitelji, kako je otkrila u objavi na Instagramu.

Za tu prigodu 65- godišnja kraljica popa osvanula je u smaragdno zelenom odijelu, pojačanom kaubojskim šeširom bijele boje.

Uoči izložbe, Madonnin sin u intervjuu za Artnet progovorio je o svom cjeloživotnom interesu za umjetnost priznavši da slika odmalena.

'To je nešto što je uvijek privlačilo moju pažnju i davalo mi utočište', izjavio je dodavši da je njegova izložena zbirka slika posebno inspirirana jednom izložbom slikara Franka Auerbacha.

'Moji utjecaji se mijenjaju. Nedavno sam se usredotočio na britanske slikare u posljednjih 100 godina, poput Bacona, Freuda, Auerbacha i Davida Hockneya', otkrio je.

  • +3
Madonna Izvor: Profimedia / Autor: B4859 / Avalon / Profimedia