ŠTO SE DOGAĐA?

Kraljica Mary ponovno je sama u javnosti, a svi se pitaju kamo je nestao kralj

09.04.2024 u 15:32

  • +3

Kraljica Mary

Izvor: Profimedia / Autor: Stefan Lindblom/TT / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Danska kraljica Mary drugi put se u javnosti pojavila sama, a svi se pitaju što se događa s njezinim suprugom, kraljem Frederikom

Zgodna brineta bila je dobro raspoložena i u sportskom izdanju prilikom otvorenja parka jelena u blizini Kopenhagena.

Kraljica, inače rođena Australka, za tu je prigodu odabrala casual stajling u smeđim tonovima, a look je podignula zanimljivim šeširom u istoj nijansi smeđe.

No ono što se svi pitaju je gdje je kralj Frederik jer je ovo već drugi kraljičin zadatak koji obavlja bez njega. O njemu se pak pisalo da ima ljubavnicu, meksičku ljepoticu Genovevu Casanovu, zbog čega je, kako sad svi spekuliraju, odnos između danskog kraljevskog para trenutačno na klimavim nogama. Mary i Frederik, inače roditelji četvero djece, posljednji su put zajedno viđeni u javnosti 21. ožujka, kada su posjetili izložbu u muzeju Amalienborg.

Markantna brineta uživala je na ovom zadatku u prirodi te je održala kratak govor. To je bio već drugi kraljičin samostalni nastup u proteklom tjednu, nakon što je nekoliko dana nakon Uskrsa posjetila Muzej slobode u Kopenhagenu da bi obilježila 75. godišnjicu uspostave Nacionalne garde.

Sve ovo događa se usred medijskih nagađanja da je kraljica neočekivano odustala od putovanja sa suprugom. Naime posve je uobičajeno da obitelj otputuje za Uskrs, a palača je još u ožujku najavila da će kraljica Margrethe, koja je abdicirala u korist sina, tada biti šefica države.

Međutim zastava iznad dvorca Amalienborg ostala je podignuta tijekom uskršnjeg vikenda - što znači da su barem Frederik, Mary ili njihov sin, prijestolonasljednik Christian, boravili u rezidenciji.