POD BUDNIM OKOM MAME kate

Kraljevski mališani George i Charlotte već su dobili zahtjevan zadatak

05.10.2018 u 09:45

Bionic
Reading

Za članove kraljevske obitelji podrazumijeva se da od malih nogu uče neka pravila ponašanja, stoga ne čudi da petogodišnji princ George i trogodišnja princeza Charlotte već pohađaju sate na kojima uče sve o kraljevskim manirima

Princ George ima tek pet godina, a mlađa mu sestrica, princeza Charlotte tri, no to ne znači da oboje već ne pohađaju privatne sate na kojima uče kraljevske manire. Sve je to u razgovoru za Cosmopolitan otkrila Myka Meier, stručnjakinja za manire i pravila ponašanja.

Kako je rekla, prvo što uče, i to već u dobi od dvije godine, pravilno je rukovanje i naklon, a u tome im je pomagala njihova majka Kate Middleton.

  • +19
Princ George Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Odrastanje u palači znači da sve to uče kroz igru i svakodnevne obrasce ponašanja, a ne uz višesatne treninge. Učenje se pojačava uoči službenih dolazaka uvaženih gostiju u posjet', otkrila je Myka Meier.

George i Charlotte s roditeljima su veći imali podosta javnih pojavljivanja, vjenčanja, a prošle su godine pratili Williama i Kate i na njihovoj kraljevskoj turneji po Njemačkoj i Poljskoj. Tog putovanja mnogi se sjećaju i po preslatkoj, tada dvogodišnjoj Charlotte, koja je svojim osmijehom i simpatičnim naklonima na crvenom tepihom aerodroma u Varšavi oduševila mnoštvo.

  • +23
Princeza Charlotte 3. rođendan Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Uz sve to uči ih se kako se moraju ponašati pred kamerama, ali i općenito u javnosti. Ipak, unatoč svim učenjima i pravilima, i George i Charlotte tek su dvoje zaigrane djece, baš poput milijuna njihovih vršnjaka diljem svijeta.