VELIKO SLAVLJE NA DVORU

Kraljevska obitelj postat će bogatija za novog člana: Nakon princeze Eugenie, još je jedna unuka kraljice Elizabete trudna

09.12.2020 u 19:16

Bionic
Reading

U jeku pandemije koja uzima sve više života stižu i jedne lijepe vijesti. Kraljica Elizabeta II postat će prabaka po 10. put Naime, nakon što je koncem rujna kraljevska palača objavila vijest kako princeza Eugenie i suprug Jack Brooksbank iščekuju svoje prvo dijete, iste vijesti stižu i iz doma Mikea i Zare Tindall, kćerke princeze Anne, inače jedine kćeri kraljice Elizabete II

Zara i Mike Tindall potvrdili su kako iščekuju svoje treće dijete, a nakon dvije kćeri, 6-godišnje Mije Grace i 2-godišnje Lene Elizabeth, ponosni tata nada se kako će ovog puta dobiti muškog nasljednika.

Mike Tindall, inače bivši igrač ragbija i kapetan engleske ragbi reprezentacije, gostovao je u podcastu 'The Good, The Bad & The Rugby' u kojem je otkrio kako su on i Zara bili na ultrazvuku te kako će njihova obitelj uskoro postati bogatija za još jednog člana.

Glasnogovornik kraljevske obitelji za medije je rekao kako je par sretne vijesti podijelio s kraljicom Elizabetom i princom Filipom te kako su oboje ushićeni zbog još jednog praunučeta.

  • +8
Zara Tindall i Mike Tindall Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Još uvijek nije poznat spol, niti ime koje će 39-godišnja Zara i 42-godišnji Mike nadjenuti svom malenom nasljedniku, no Mike je otkrio kako se ovog puta nada sinu.

'Volio bih dječaka ovog puta. Imam dvije djevojčice. Volio bih da bude dječak, ali bit ću sretan i ako ne bude tako', rekao je Mike Tindall, a potom uzviknuo: 'Molim te budi dječak!'.

Na pitanje kako će nazvati dijete Mike se našalio da će u stilu s aktualnim virusom Covid-19 koji je obilježio godinu bebi nadjenuti ime Covey ili Covina.

Vijest su na neko vrijeme odlučili kriti od svoje starije kćeri, znajući kako će se brže-bolje izbrbljati svima u školi, no sada kada javnost zna za novosti, mogu bez brige vijest priopćiti i Miji Grace.

'Mislim da će se veseliti. Već neko vrijeme traži od nas brata ili sestru pa se nadamo da ćemo joj uskoro ispuniti tu želju. Lena polako odrasta, sada ima dvije i pol godine i priželjkuje mlađeg brata ili sestru s kojima bi se mogla igrati', otkrio je Tindall.