NA KRALJEVSKOJ TURNEJI

Plijeni elegancijom: Kate Middleton pohvalila se impresivnom kolekcijom kaputa

08.12.2020 u 09:33

Bionic
Reading

Nakon što su proteklog vikenda ukrcajem u kraljevski vlak započeli trodnevnu turneju Kate Middleton i princ William ovoga ponedjeljka u jutarnjim satima posjetili su glavni grad Škotske, a večernji su bili rezervirani za posjet Manchesteru

Dane uoči božićnih blagdana 38-godišnja Kate Middleton i princ William odlučili su iskoristiti za kratku turneju Engleskom, Škotskom i Walesom kako bi osobno zahvalili svim građanima koji su uložili velike napore u suzbijanju širenja pandemije koronavirusa.

Da poput prvih dama Melanije Trump i Brigitte Macron posjeduje impresivnu kolekciju kaputa, britanska miljenica dala je do znanja svakim pojavljivanjem u javnosti u sklopu nove kraljevske turneje.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Pool / Zuma Press / Profimedia

Nakon što se proteklog vikenda ukrcala u vlak u maslinastozelenom kaputu s potpisom Alexandera McQueena, 38-godišnja vojvotkinja u glavnom gradu Škotske zablistala je u tirkiznom kaputu identičnog kroja – djelu brenda Catherine Walker, u čijim se kreacijama nerijetko mogla vidjeti i britanska princeza Diana.

Efektni kaput, poput maslinastozelenog modela, Kate Middleton stilizirala je crnim rukavicama, a umjesto viđenih čizama s potpeticom odlučila se za njihovu nisku verziju s potpisom proslavljenog američkog dizajnera Ralpha Laurena.

  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Wattie Cheung/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Od svoje modne formule, koja uključuje nošenje visokih čizama i strukiranih kaputa u formi haljine, Kate je odustala kada je ovoga ponedjeljka u večernjim satima stigla u Manchester.

Prilikom susreta s lokalnim stanovništvom britanska miljenica plijenila je pažnju u izdanju kojim je dominirala mornarski plava boja. Nju je prvenstveno istaknula već viđenim modelom dugog kaputa na dvoredno kopčanje brenda Hobbs London, a s kojim je ovoga puta kombinirala bijelu vestu i široke crne hlače uz elegantne cipele u špic.

  • +2
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Arthur Edwards/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia