elegantan kaput i visoke čizme

Kombinacija za svaku prigodu: Kate Middleton ove je sezone pronašla dobitnu modnu formulu

09.12.2020 u 09:28

Bionic
Reading

Kraljevsku turneju Engleskom, Škotskom i Walesom, Kate i William službeno su završili ovoga utorka dolaskom u večernjim satima u dvorac Windsor kako bi se ponovno susreli s članovima obitelji na čelu s kraljicom Elizabetom

Posljednji dan njihove kratke turneje uključivao je posjet glavnom gradu Walesa dok su večernji sati bili rezervirani za susret s članovima obitelji u dvorcu Windsor.

Zahvaljujući globalnoj pandemiji, kraljica Elizabeta ove godine odlučila je otkazati tradicionalno blagdansko okupljanje obitelji u Sandringhamu, a u razgovoru sa stanovnicima Cardiffa Kate i William priznali su kako još uvijek ne znaju na koji će način proslaviti nadolazeće blagdane.

  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Paul Grover/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Usprkos svemu, svojim modnim izdanjem u glavnom gradu Walesa 38-godišnja vojvotkinja od Cambridgea dala je do znanja kako je posve spremna za novu blagdansku sezonu. Stanovnike Cardiffa britanska miljenica pozdravila je u crvenom kaputu Alexander McQueena u kombinaciji s crnom dolčevitom te šalom i suknjom dizajnerice Emilije Wickstead, kojima je dominirao uzorak tartan.

Tijekom nove kraljevske turneje Kate je pronašla dobitnu modnu formulu, a ona se prvenstveno odnosi na kombinaciju elegantnog kaputa s visokim čizmama i dodatkom rukavica – izdanju kakvo je nakon posjeta Cardiffu reinterpretirala dolaskom u dvorac Windsor.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: NPA/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za susret s kraljicom i ostalim članovima dinastije Windsor, Kate je odjenula već viđeni kaput koji je samo za nju kreirao brend Catherine Walker, a koji se ističe strukiranim krojem, šumski zelenom bojom i dvorednim kopčanjem.

Kako bi ga učinila posebnim, naglasila ga je zelenim krznenim ovratnikom brenda Troy London, zaokruživši ga nezaobilaznim rukavicama i visokim čizmama s potpisom proslavljenog američkog dizajnera Ralpha Laurena.