ŠTO ĆE REĆI AMAL?

Kralj plesnog podija: Clooney zaplesao s Meghan i Kate, no jedna ga je dama ipak odbila

  • N. Sa.
  • Zadnja izmjena 21.05.2018 12:41
  • Objavljeno 21.05.2018 u 10:06
Bionic
Reading

Samo nekoliko sati nakon završetka kraljevskog vjenčanja u javnost su krenuli pristizati i detalji s večernje proslave u Frogmore Houseu, koja je bila zatvorena za javnost, ali i zabranjena za dokumentiranje svim uzvanicima. Nakon što su novopečeni supružnici otplesali prvi ples uz pjesmu Whitney Houston podij je preuzeo holivudski zavodnik George Clooney i pokazao svima kako se to radi

Nakon tjedana iščekivanja kraljevsko vjenčanje godine napokon je iza nas. Vjenčanica Meghan Markle, zaljubljeni pogled princa Harryja, ali i malena princeza Charlotte koja je ukrala cijeli show, teme su o kojima su pisali svi mediji. No za razliku od stvari koje su viđene u izravnom televizijskom prijenosu, ono što puno više zanima javnost detalji su s prijema koji je u Frogmore Houseu organizirao otac mladoženje, princ Charles.

  • +16
Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naime, tamo su kamere, mobiteli i fotoaparati bili strogo zabranjeni, stoga nema dokaza o tome što se događalo. No zato svako toliko u javnost dospije poneka zanimljivost.

Osim toga što su se posluživali kokteli pod nazivom 'When Harry Met Meghan', od đumbira i ruma, koji su aludirali na to da je mladoženja crvenokos, uzvanici su se rasplesali uz hitove koje je puštao DJ Sam Totolee, koji je već bio zadužen za glazbu na vjenčanju Pippe Middleton. Novopečeni supružnici Meghan i Harry tako su prvi bračni ples otplesali uz pjesmu Whitney Houston 'I Wanna Dance With Somebody'.

  • +17
Princ Harry i Meghan Markle u kočiji su se provozali gradom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ipak, ako je vjerovati pouzdanim izvorima britanskih medija, najrasplesaniji na podiju bio je holivudski glumac George Clooney. I dok je njegova supruga, Amal Clooney, ukrala pozornost kao najbolje odjevena dama na vjenčanju, Clooney je oduševio sve svojim plesačkim sposobnostima.

  • +15
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako piše Mirror, George Clooney prvo je otpratio na podij mladenku i s njom otplesao jedan ples, a potom je plesne korake pokazao i vojvotkinji od Cambridgea, odnosno Kate Middleton. No kada je poželio pokazati svoje umijeće i Sarah Ferguson, bivšoj supruzi Andrewa, vojvode od Yorka, ona ga je u potpunosti ignorirala. To ga nije obeshrabrilo, pa je Clooney nastavio oduševljavati uzvanike do dugo u noć.

Pogledaj detaljni horoskop

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal