MODNA IKONA

Senzacionalan stajling: Amal Clooney ukrala pozornost na vjenčanju godine

  • E. K.
  • Zadnja izmjena 19.05.2018 15:38
  • Objavljeno 19.05.2018 u 12:12
Bionic
Reading

Amal Clooney, lijepa odvjetnica za ljudska prava i supruga Georgea Clooneyja, poznata je po svojim besprijekornim modnim odabirima, a njezina je garderoba prepuna komada koji izazivaju zavist zaljubljenica u modu

Ovaj fantastičan outfit gospođe Clooney teško da će itko od uzvanica uspjeti zasjeniti.

Kako je i najavljeno, Amal, inače prijateljica Meghan Markle koja će stupanjem u braku s princom Harryjem postati članicom kraljevske obitelji, dobila je pozivnicu za vjenčanje godine kako su ga prozvali svjetski mediji.

  • +15
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa Britanka libanonskih korijena za ovu se prigodu osobito potrudila odabravši senzacionalnu haljinu zanimljivoj kroja u upečatljivoj žutoj boji (Stella McCartney) koja komplimentira njezinoj puti i boji kose.

  • +28
Poznati na vjenčanju Meghan Merkle i princa Harryja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Mali šešir u istoj nijansi žute, zlatne stiletto štikle i zlatni clutch u ruci odlično su zaokružili svečani stajling gospođe Clooney koja se uvijek vrlo visoko nalazi na top ljestvicama najbolje odjevenih žena svijeta.

  • +16
Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Amal je bila u pratnji supruga, holivudske zvijezde Georgea Clooneyja koji je igrao na klasiku: sivo odijelo koje je upotpunio bijelom kravatom. Par je bio sjajno raspoložen te nisu skidali osmijeh s lica.

Inače, na vjenčanju mlađeg brata princa Williama, ne nedostaje poznatih: već su stigli i TV zvijezda Oprah Winfrey, britanski glumac Idris Elba u crnom Gucci odijelu, David Beckham sa suprugom Victorijom, Serena Williams...

Na vjenčanje je stigla i cijela obitelj Middleton, Kateini roditelji, brat i sestra Pippa sa supugom Jamesom Matthewsom. Pippa je odjenula haljinu s cvjetnim uzrokom brenda The Fold i sandale Jimmy Choo.

  • +17
Princ Harry i Meghan Markle u kočiji se provozali po gradu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Stigli su poznati komičar i voditelj James Corden, ali i Meghanina dobra prijateljica, glumica i bivša Miss svijeta Priyanka Chopra, te glumačka ekipa iz Meghanine serije 'Suits'.

Pogledaj detaljni horoskop

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal