OSTALI SU PRIJATELJI

Kraj ljubavne priče Vilija Gopca i Pije Vrdoljak?

  • Autor: V.I.
  • Zadnja izmjena 12.07.2020 13:39
  • Objavljeno 12.07.2020 u 13:37
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL

Kći nagrađivane glumice Gorane Marin i pokćerka pjevača Kojota Alena Marina, Pia Vrdoljak, te sin frontmena Psihomodo popa, Vili Gobac, nisu više zajedno

Nakon nešto više od godinu i pol dana veze, doznaje časopis Story, ljubavi Vilija Gobca i Pije Vrdoljak došao je kraj. Razlog prekida nije poznat, a mladi je par navodno ostao u prijateljskim odnosima.

Pia i Vili glumili su ljubavni par u spotu 'Oprosti što te volim' benda Kojoti, u kojemu pjeva Pijin poočim Alen Marin, a nakon toga se doznalo da su od studenog 2018. godine par i u privatnom životu.

Vili je pjevač u bendu Donkey Hot, a osim u spotu Kojota glumačko iskustvo bilježi i u seriji 'Počivali u miru', u kojoj je glumio bubnjara punk benda.

S glumačkim partnerom Matejem Đurđevićem, svestrani je mladi umjetnik u svibnju na sceni Akademije dramske umjetnosti postavio diplomski ispit, predstavu 'Život u kazalištu'.

O glumačkoj karijeri sanja i Pia, koja je uz majku, glumicu Goranu Marin, često bila u kazalištu i u glumačkom okruženju.