13 GODINA BRAKA

Kraj još jedne holivudske ljubavi: Alicia Silverstone nakon 20 godina ponovo sama

27.02.2018 u 12:40

Bionic
Reading

Glumica Alicia Silverstone i glazbenik Christopher Jarecki objavili su američkim medijima kako se nakon 20 godina rastaju u mirnim i prijateljskim odnosima

Američka glumica i nekadašnja manekenka Alicia Silverstone najpoznatija po ulozi u filmu 'Clueless', dva desetljeća provela je u vezi s poznatim muzičarem poljskih korijena Christopherom Jareckim, no sada su nakon 13 godina braka predali papire za razvod. 

'Oni se još uvijek jako vole i imaju poštovanja jedan prema drugome te će ostati bliski prijatelji, no zajednički su odlučili da će se rastati nakon 20 godina koliko su proveli zajedno. Zajedno imaju sina o kojeg će nastaviti skupa odgajati', izjavio je glumičin glasnogovornik za magazin People.

  • +5
Alicia Silverstone i Christopher Jarecki Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Poznati par zavjete je izmijenio 2005. godine na intimnoj ceremoniji na jezeru Tahoe. Zabava se nastavila na otvorenom uz najbliže prijatelje, kumove i obitelj koji su uživali u vegetarijanskim delicijama uz Beatlesove hitove.

'On me čekao na našem mjestu, sjedio je tamo s prstenom u ruci i bila je to najljepša moguća prosidba', otkrila je prije samo mjesec dana američkim medijima Alicia Silverstone te dodala kako se osjećala na dan vjenčanja.

💪 #yogagram

Objavu dijeli Alicia Silverstone (@aliciasilverstone)

'Bilo je jako teško suzdržati se od poljupca tijekom ceremonije. Cijelo vrijeme mi je samo to prolazilo kroz glavu. Zato je na kraju taj konačni poljubac i bio tako poseban', kazala je 41-godišnjakinja koja čini se za sada već bivšeg supruga s kojim dijeli šestogodišnjeg sina Bear Blua ima samo riječi hvale.