NIJE LAKO

Ne može sakriti tugu: Jennifer Aniston prvi put u javnosti nakon razvoda

26.02.2018 u 13:23

Bionic
Reading

Od službene potvrde da se razvode prošlo je deset dana, tijekom kojih su se Justin Theroux i Jennifer Aniston uglavnom krili od medija, a sada im to više ne uspijeva. Evo u čemu su bivši supružnici pronašli utjehu nakon ljubavnog kraha

'Kako bismo spriječili daljnja nagađanja, odlučili smo istupiti zajedničkom izjavom i izreći da smo se rastali. U normalnim okolnostima sve bi ovo bilo napravljeno u intimi, ali budući da smo oboje u industriji koja vrvi nagađanjima i lažnim vijestima, odlučili smo iznijeti pravu istinu. Ova odluka donesena je zajednički krajem prošle godine. Dvoje smo najboljih prijatelja koji su se odlučili razići kao par', stajalo je u službenoj izjavi Justina Therouxa i Jennifer Aniston koji su prije deset dana obznanili svijetu da se rastaju nakon dvije i pol godine braka.

No tom izjavom nisu spriječili pripadnike sedme sile da ih neprestano pokušavaju pitati za pomnije objašnjenje ili pak da ih prate u stopu. Iako su se do sada uspješno skrivali, jednom su morali izaći iz svojih domova koji im trenutno jedini pružaju željenu privatnost.

  • +2
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jennifer se tako krajem prošlog tjedna napokon pokazala na službenoj premijeri filma 'Game night', u kojem glumi njezin vrlo blizak prijatelj Jason Bateman.

Paparazzi fotografi uhvatili su 49-godišnjakinju pri izlasku iz kazališta u Los Angelesu. Iako je pokušala proći nezamijećeno u dugom crnom kaputu i s naočalama kada je izašla na stražnji izlaz te požurila prema crnom automobilu zatamnjenih stakala, budnom oku okupljenih fotografa ipak nije promakla.

  • +32
Jennifer Aniston i Justin Theroux Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Izraz njezina lica nije bio najsretniji te se može iščitati kako joj teško pada ljubavna situacija kroz koju trenutačno prolazi.

Za to vrijeme njezin sada već bivši suprug Justin Theroux utjehu je pronašao u ljubimcima koji su mu vratili osmijeh na lice. Glumac se iz New Yorka, u kojem živi, uputio u Teksas i posjetio sklonište za pse te nizom fotografija na službenom Instagramu prekinuo šutnju.

'Još jedan vrlo inspirirajući posjet odličnim ljudima i ovim štencima. Ne znam kako ovi ljudi uspijevaju činiti sve dobro i spašavati toliko pasa i mačaka, ali svaka im čast. Preporučio bih svima da dođu posjetiti ovo mjesto. Ovi mali pitbullovi još nisu spremni za izlazak, no uskoro će biti pa požurite po njih', poručio je Theroux svojim pratiteljima.