PRIJATELJI IZ DJETINJSTVA

Kovrče su postojane: Evo kako je Zrinka Cvitešić izgledala prije dvadesetak godina

09.07.2019 u 09:42

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu glumac i voditelj Marinko Leš prisjetio se davne prošlosti i objavio fotografiju iz djetinjstva na kojoj pozira sa svojom dugogodišnjom prijateljicom Zrinkom Cvitešić

U Hrvatskoj je odavno postigla veliki uspjeh, a potom se preselila na londonske kazališne daske i tamo samo potvrdila da je doista rođena da bude glumica. No, nekada davno, u tinejdžerskim godinama, kada je svoje prve korake napravila u dramskom studiju karlovačkog gradskog kazališta Zorin dom, Zrinka Cvitešić vjerojatno nije ni mogla zamisliti gdje će biti dvadesetak godina kasnije.

Kovrče, koje su i danas njezin zaštitni znak, uokvirivale su joj lice, a kako je izgledala otkrio je na svom Instagram profilu njezin prijatelj iz djetinjstva, poznati televizijski voditelj, ali i glumac, Marinko Leš.

Upravo njih dvoje zajedno su odrastali u Karlovcu i dijelili iste snove, a njihova bliskost i prijateljstvo i danas traje, pa upravo s Marinkom Lešom se često pojavljuje na raznima premijerama u Hrvatskoj.

  • +3
Zrinka Cvitešić i Marinko Leš Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

I dok je Zrinka još donekle prepoznatljiva na fotografiji, Marinka Leša rijetki će prepoznati, budući da na fotografiji ima gustu, crnu kosu, dok se danas izbrijava na ćelavo.