TOTALNI PROMAŠAJ

U moru dotjeranih Hrvatica Zrinka Cvitešić izgledala je kao da je krenula u šetnju kvartom

31.05.2019 u 11:58

Bionic
Reading

Sinoć je zagrebačka cafe galerija Velvet bila mjesto susreta umjetnika, predstavnika medija, brojnih suradnika i prijatelja Sarajevo Film Festivala ususret njegovom 25. izdanju, a među brojnim poznatim imenima našla se i glumica Zrinka Cvitešić. 39-godišnju glumicu navikli smo viđati u glamuroznim toaletama, zbog čega nas je njezin sinoćni stajling dodatno iznenadio

Uspješna hrvatska glumica Zrinka Cvitešić mnoge je zbunila svojim izborom stajlinga za predstavljanje 25. Sarajevo Film Festivala. Obzirom da već dugi niz godina živi u Londonu s nogometašem Nikom Kranjčarom, glumicu rijetko viđamo u javnosti, a kada je i sretnemo na nekom događanju, najčešće je imamo prilike vidjeti u nekoj glamuroznoj toaleti na crvenom tepihu.

Gotovo da i ne pamtimo kad smo lijepu Karlovčanku vidjeli u nekom ležernom izdanju, no stajling koji je odabrala za predstavljanje filmskog festivala u Sarajevu ipak je preležeran za očekivani elegantni dress code.

VEČERNJE DRUŽENJE

Brojni poznati na predstavljanju 25. Sarajevo Film Festivala: Zrinka Cvitešić stigla u zanimljivom muškom društvu

Pogledaj galeriju

Dok su se druge dame trudile odabrati što elegantniji stajling ili barem natjerati se obući štikle, Zrinka je odlučila ne zamarati se previše odabirom stajlinga.

Umjesto kojekakve haljine, elegantnog kombinezona ili čak odijela kakve su odabrale brojne poznate dame, glumica je na svečano predstavljanje stigla u tamnim trapericama i bijeloj majici s natpisom, a stajling je zaokružila crnom kožnom jaknom.

Kao da ovi odjevni komadi sami za sebe nisu bili dovoljno loš odabir, Zrinka je sav taj modni čušpajz začinila elegantnom crnom torbicom s potpisom modne kuće Saint Laurent, Isabel Marant tenisicama na petu koje su davnih dana izašle iz mode i možda najneobičnijim modnim izborom od svih navedenih - šiltericom.