SVADBA GODINE

Konačna potvrda: Elton John pjeva na kraljevskom vjenčanju

Bionic
Reading

Prošlo je dva desetljeća otkako je slavni britanski glazbenik nastupio pred članovima kraljevske obitelji. Bilo je to 1997. godine na ispraćaju princeze Diane. Ovoga puta prigoda je nešto veselija te će za dva dana Elton John zabavljati goste princa Harryja i Meghan Markle

Elton John potvrdio je stranim medijima da će u subotu 19. svibnja nastupiti na kraljevskom vjenčanju u Windsoru. Iako se o njegovom angažmanu za ovaj povijesni dan šuškalo već nekoliko mjeseci, slavni Britanac sve je držao u strogoj tajnosti.

Glasine su postale sve jače kada se doznalo da je otkazao sve svoje koncerte u svibnju.

John je inače vrlo blizak s kraljevskom obitelji, a posljednji put zapjevao je na ispraćaju princeze Diane u srpnju 1997. Omiljena Lady Di i Elton bili su prijatelji, a nakon njezine smrti glazbenik je nastavio graditi dobar odnos i s njezinim sinovima, prinčevima Williamom i Harryjem.

Zato je bio počasni gost i na vjenčanju Kate Middleton i princa Williama prije sedam godina, a ovoga puta ipak je dobio malo značajniju ulogu.

Još uvijek nije poznato hoće li 71-godišnjak zabavljati uzvanike tijekom prijema u dvorcu ili će svirati i pjevati tijekom crkvene ceremonije u kapelici St. George, no kako bilo, od njega se očekuje spektakularan nastup.

Proslavljeni glazbenik prošlo je ljeto s Harryjem boravio nekoliko dana u Italiji, na Siciliji, i već je tada primijetio koliko ga je Meghan opila.

'Vidjelo se da je zaljubljen. Iako nismo previše razgovarali o njegovoj intimi, jasno je rekao da je našao nekoga koga voli. Pomislio sam kako je to dobro za njega', kazao je nakon putovanja Elton John.

  • +4
Meghan Markle, princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Također, Elton se nedavno osvrnuo i na navodni nastup kolegica s glazbene scene Spice Girls na vjenčanju princa Harryja i Meghan Markle. 'Mislim, Spice Girls, tko to može nadmašiti? One su jedinstvene', kazao je tada John, no mnogi se s njime ne bi složili, a jedna je bila i tragično preminula princeza Diana, koja je uvijek rado slušala njegove izvedbe.

Pogledaj detaljni horoskop

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal