još uvijek plijeni pažnju

Kolinda Grabar-Kitarović u Berlinu: Na račun svog izgleda još je jednom zaradila mnoštvo komplimenata

23.06.2022 u 12:07

Bionic
Reading

Unatoč tome što već neko vrijeme nije predsjednica, broj njenih obožavatelja ne pada, a nakon isteka mandata privlači pozornost svojim pojavljivanjima u javnosti, kao i na društvenim mrežama

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović javila se iz Berlina fotografijama, od kojih je jedna nastala ispred Brandenburških vrata na kojoj je u takozvanoj pussy bow bluzi cvjetnog uzorka, crnim hlačama i balerinkama. O njezinim stajlinzima uvijek se naveliko pričalo.

I dok je za vrijeme predsjedničkog mandata redom birala modne komade strogih, oštrih i vrlo često krutih krojeva, sad je sve češće vidimo u nježnijim, ženstvenijim krojevima.

Zbog vitke linije ali i najnovijeg berlinskog looka dobila je brojne pozitivne komentare svojih pratitelja koji joj tepaju da je sve ljepša i ljepša, kraljica, najbolja, najljepša, najpametnija nezaboravljena predsjednica, zgodnica i slično.

Kolinda je sredinom lipnja privukla pozornost na utakmici Francuske i Hrvatske u Parizu. Grabar-Kitarović uoči utakmice Hrvatske i Francuske u Parizu objavila je svoju fotografiju sa stadiona na kojem se igrao susret 4. kola skupine 1 elitnog razreda Lige nacija.

  • +4
Kolinda Grabar-Kitarović Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX