U SVEČANOJ LOŽI

Kolinda Grabar Kitarović na maksimirskom stadionu: Evo s kim je sinoć pratila utakmicu i kako je pokazala podršku Ukrajini

29.04.2022 u 09:40

Bionic
Reading

Bivša predsjednica rijetko propušta važna sportska događanja u zemlji, pa se čudi to da se u četvrtak navečer pojavila u Maksimiru i gledala humanitarnu utakmicu između Dinama iz Zagreba i Dinama iz Kijeva

U počasnoj loži na maksimirskom stadionu sinoć se udobno smjestila i bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i 90 minuta provela bodreći Dinamo u zanimljivom društvu.

Na fotografijama sa stadiona jasno je vidljivo da je gospođa Kitarović sjedila desno od dužnosnika Dinama Krešimira Antolića dok je s njezine druge strane bio nekadašnji joj savjetnik Tomislav Madžar.

Za utakmicu se Kolinda primjereno dotjerala, odjenula je sako u nježnoj plavoj nijansi i crne hlače, a kosu skupila u niski rep. Kako bi poslala poruku podrške Ukrajini, bivša predsjednica odjenula je žutu majicu ispod plavog sakoa.

Naime sinoćnja prijateljska utakmica bila je humanitarnog karaktera te je sav prikupljen prihod od susreta namijenjen pomoći ratom zahvaćenoj Ukrajini.

  • +10
Gledatelji na humanitarnoj utakmici između zagrebačkog i kijevskog Dinama Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX