BIVŠA PREDSJEDNICA

Kolinda Grabar-Kitarović na jedan je dan postala glumica i to u hit seriji: 'Sjajno sam se zabavila na setu'

02.12.2020 u 08:33

Bionic
Reading

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović dobila je ponudu da gostuje u seriji Nove TV 'Dar Mar', koju je i prihvatila, a na setu se, kažu, odlično snašla i dobro zabavila. Epizoda s njezinom cameo ulogom trebala bi biti prikazana već u siječnju

Kako doznaje Jutarnji list, bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović postala je glumica na jedan dan i to nakon što je pozvana da gostuje u popularnoj humorističnoj drami koja se prikazuje na Novoj TV, 'Dar Mar'. Snimanje je već odrađeno, a bivša se predsjednica na setu odlično snašla i dobro zabavila.

Zbog ugovora, Kolinda Grabar-Kitarović ne smije o tom angažmanu za sada pričati, no ipak je otkrila Jutarnjem listu kako se provela na snimanju: 'Sjajno sam se zabavila na setu, zato sam i pristala na ulogu'.

  • +4
Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Inače, serija 'Dar Mar', koju opisuju kao telenovelu, počela se emitirati 5. listopada, a u seriji glume Ksenija Pajić, Siniša Ružić, Milan Štrljić, Jan Kerekeš, Ana Begić Tahiri i mnogi drugi.

Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL

Iako nije poznato kakvu je ulogu dobila Grabar-Kitarović, nagađa se kako bi ona mogla biti povezana s likom djevojčice Linde Grob, jako pametne djevojčice, pomalo starmale, koja se silno želi baviti politikom, a uzor joj je upravo predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, čiji poster ima na zidu svoje sobe.

Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Screenshot / Autor: N1

Inače, Kolinda Grabar-Kitarović jedna je od glavnih zvijezda nove hit serije Kazališta Kerempuh, 'Predsjednici&ca (Pretposljednja večera)', gdje ju je utjelovila glumica Ornela Vištica.