žensko društvo

Ornela Vištica se zbog predstave u kojoj glumi bivšu predsjednicu zbližila s Kolindom Grabar-Kitarović

13.11.2020 u 23:20

Bionic
Reading

Glumica je s pratiteljima podijelila svoj sretan trenutak s ručka u zagrebačkom restoranu na kojem je bila s bivšom predsjednicom. Upravo je nju nedavno utjelovila u hvaljenoj predstavi 'Predsjednici & Ca' Satiričkog kazališta Kerempuh. Na premijeri je bila i Kolinda Grabar-Kitarović s kojom se glumica očito nastavila družiti

Ornela Vištica je uoči premijere predstave izjavila kako se spremajući za ulogu predsjednice u predstavi 'Predsjednici & Ca' pomno spremala, ali i da je htjela čuti i savjet od bivše predsjednice i njezinih suradnika koje joj je Kolinda Grabar-Kitarović sama preporučila. Za tportal glumica je ispričala da joj je zanimljiva njezina biografija i naglasila da se 'radi o izuzetno hrabroj i pametnoj ženi'.

Nekadašnja predsjednica pojavila se na Ornelinoj premijeri te je nakon nje na svom Facebook profilu napisala kako se do suza nasmijala na vlastiti račun.

Dame su se nakon toga očito zbližile. 'Ručak u lijepom i ugodnom ženskom društvu', opisala je Ornela Vištica fotografiju s kojom se pohvalila na Instagramu, a na kojoj pozira s bivšom predsjednicom i Renatom Margetić Urlić, njezinom nekadašnjom savjetnicom.