zimsko izdanje

Kolinda Grabar-Kitarović javlja se iz Koreje; ovaj put nije u dizajnerskim krpicama

02.02.2024 u 12:46

Bionic
Reading

Bivša predsjednica objavila je na društvenim mrežama više novih fotografija i javila se svojim vjernim pratiteljima. U četvrtak je sudjelovala na svečanosti zatvaranja Zimskih olimpijskih igara mladih Gangwon 2024.

'Sinoćnja svečanost zatvaranja Zimskih olimpijskih igara mladih Gangwon 2024. protekla je u jednako veselom i opuštenom ozračju kao i same igre. Lijepo je bilo podržati mlade nade sporta i buduće olimpijske prvakinje i prvake, a uvijek je posebno zadovoljstvo vidjeti Team Croatia i družiti se s našim talentiranim sportašicama i sportašima, njihovim trenerima i olimpijskim timom, kojem su na čelu bile sposobne, vrijedne, talentirane i nadasve uporne Petra, Marija i Vedrana, za koje ni jedna prepreka nije nesavladiva', poručila je Kolinda Grabar Kitarović.

>> Što se događa? Kolinda ima zavidnu kolekciju torbica Louis Vuittona, ali i skupih dizajnerskih komada

U nastavku objave da joj se bilo lijepo i družiti se s kolegama iz Međunarodnog olimpijskog odbora, 'izvrsnim i ljubaznim domaćinima Koreancima, mladima iz cijeloga svijeta'. Smatra da sport 'zbližava ljude i uključuje i one koji se često osjećaju marginalizirano'. Otkrila je da je ulovila vremena i za razgledavanje Koreje te najavila je da će u narednim danima otkriti koje je prirodne ljepote posjetila.

>> Kolinda se pohvalila stajlingom od 8000 eura: Svileni kombinezon i remen s potpisom Valentina

Za ovu je prigodu nabacila toplu zimsku odjeću. Pozirala je u skijaškoj opremi crvene boje, a na glavu je stavila kapu s prepoznatljivim uzorkom šahovnice. Brojni su joj pratitelji i ovog puta uputili komplimente.

UPEČATLJIV LOOK

Bivša predsjednica u Mariji Bistrici: Kolindi Grabar Kitarović dobro pristaje kombinacija trendi ružičaste i crne

Pogledaj galeriju