SVE ZA PROMOCIJU

Koliko daleko su neki spremni ići? Kylie Jenner i Megan Fox ponovno su pomaknule granice dobrog ukusa

13.10.2021 u 06:04

Bionic
Reading

Beauty mogulica Kylie Jenner i jedna od najljepših žena Hollywooda, Megan Fox, ovoga tjedna uspjele su postati glavnom temom razgovora na društvenim mrežama, a sve zahvaljujući golišavim izdanjima u promotivne svrhe

Noć vještica za najmlađu članicu klana Kardashian-Jenner tradicionalno označava lansiranje prigodne make-up linije, a glavnu inspiraciju za nju ovoga puta pronašla je u kultnom filmu 'Strava u Ulici Brijestova' i liku Freddyja Krugera.

U naumu da nadmaši sva očekivanja svoje vojske obožavatelja, Jenner je odlučila otići korak dalje, a rezultat toga je golišava i krvava kampanja koju su na društvenim mrežama brojni proglasili 'uznemirujućom', uzimajući u obzir to da trenutno iščekuje prinovu.

I dok se dio njezinih obožavatelja zgražao nad viđenim, drugi su njezin krvavi izgled u kampanji usporedili s onim Megan Fox u hororu 'Jennifer's Body', a baš poput Kylie, 35-godišnja glumica ovoga tjedna osvanula je u golišavom izdanju.

Za naslovnicu novog izdanja britanskog časopisa GQ jedna od najljepših žena u holivudskoj industriji pozirala je potpuno gola uz svog dečka, glazbenika Machine Gun Kellyja, i s pištoljem uperenim prema njegovu međunožju.

Ovo je samo jedna u nizu provokativnih fotografija slavnoga para, a koje je pratio ništa manje zanimljiv intervju za časopis.

  • +9
Machine Gun Kelly i Megan Fox Izvor: Profimedia / Autor: Rose Billings / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia