IZNENADIT ĆETE SE

Nitko ne vjeruje da prirodna kosa slavne Kardashianke izgleda ovako

18.08.2021 u 18:01

Bionic
Reading

Khloe Kardashian, mlađa sestra Kim i Kourtney, poznata je po čestim promjenama imidža, a sad je fanove iznenadila svojim potpuno prirodnim izgledom

Baš poput latino dive Jennifer Lopez i Khloe Kardashian koju obično možemo vidjeti s pomno isfeniranim slapovima ravne kose, na svojem je Instagram profilu brojnim obožavateljima pokazala svoje au naturel izdanje koje je iznenadilo mnoge.

Obično je viđamo s glatkim bobom ili glatkom 'ispeglanom' kosom, pa su se obožavatelji bili iznenađeni objavom slavne članice najpoznatije reality obitelji na svijetu.

Sestre iz klana Kardashian-Jenner vole koristiti perike ili koriste različite ekstenzije kada je u pitanju kosa. No, čak i u ovom širokom rasponu gotovo beskonačnih mogućnosti, Khloe je uvijek ostala vjerna svom stilu: blond ili svijetlosmeđi pramenovi i kosa ravno isfenirana ili stilizirana u velike holivudske valove.

Uvijek pomno dotjerana Khloe odlučila je sad pokazati kako izgleda u svoja četiri zida pa njezinih oko 170 milijuna pratitelja nije moglo vjerovati kako je članica klana Kardashian-Jenner zapravo ima kovrčavu kosu!

  • +8
Kim i Khloe Kardashian s djecom na promociji albuma Kanyeja Westa Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Fanovi su ostali u čudu kad su ugledali Khloe s pomalo divljom, ali cool kovrčavom grivom. U nekoliko selfieja i dva kratka videa, sestra Kim Kardashian pokazala je obožavateljima kako izgleda u posve prirodnom izdanju.

'Rijetko nosim kosu ovako. Mislim da je to nekako slatko (molim vas, nemojte pokvariti ovaj osjećaj!)', poručila je svima Khloe.

Iako se pribojavala negativnih komenatara, Khloe je za svoj prirodni look dobila samo pozitivne ocjena.

'Ovako bi trebala nositi češće!', Wow! Apsolutno zapanjujuće', a svoj su pozitivan komentar dali i otac njezine kćeri True, Tristan Thompson, mama Kris Jenner i polusestra Kendall Jenner.

Na Twitteru je pak Khloe objasnila da se vratila svojem prirodnom izgledu i usljed pandemije.

'Godinama sam redovito profesionalno kosila kosu. Od tinejdžerske dobi išla sam na brojne tretmane poput brazilskog ravanja kose. Prestala sam to raditi i zbog Covida. Zapravo mi se sviđaju moje kovrče', poručila je svima Khloe.