PROMO

Koje tajne skriva utočište mutanata – Summerland?

02.03.2017 u 10:48

Bionic
Reading

Četvrta epizoda serije u četvrtak, 2. ožujka u 22:00 h na kanalu FOX

Nakon uspješnog bjega iz umobolnice i pronalaska sigurnog utočišta – Summerland, koji vodi psihijatrica Melanie Bird (Jean Smart), najjači mutant na svijetu - David (Dan Stevens) pokušava učiniti sve kako bi uspio ukrotiti svoje unutarnje demone koji ga opsjedaju. Summerland je pravo mjesto za to – potpuno odvojeno od vanjskog svijeta u kojem se nalaze i ostali mutanti poput Davida. Tajnu lokaciju pokušava doznati zloglasna Division 3 – vladina agencija koja trenutno drži Davidovu sestru Amy (Katie Aselton) pokušavajući otkriti gdje se nalaze. U ovotjednoj epizodi serije ‘Legion’ koja će biti prikazana 2. ožujka u 22:00 h na kanalu FOX, dogodit će se ono čega su se Melanie, David i ostali mutant najviše bojali – Division 3 im je za petama!

Melanie je otkrila kako je bivši vlasnik Summerlanda bio njezin muž Oliver čiju sudbinu ne želi otkriti i koji trenutno postoji samo kao glas u aparatu za espresso pričajući sa ostalima na Summerlandu. U trenutku kada će Melanie početi otkrivati povezanost između Division 3 i Summerlanda, vojnici će upasti na ranč i napasti mutante. Prisiljeni uzvratiti napad, David i ostali mutanti pokazat će stvarnu snagu svojih moći. Osim toga, Oliverov glas koji je prisutan cijelo vrijeme, počet će nagovještavati kako bi ga uskoro mogli vidjeti i u stvarnom obliku, te otkriti tko je zapravo Oliver Bird…

Serija ‘Legion’ smještena je u svijet Marvelova serijala X-Men, a ekranizirana je prema istoimenom stripu autora Chrisa Claremonta i Billa Sienkiewicza. Produkciju serije potpisuju FX Productions i Marvel Television, a scenarist Noah Hawley, ujedno je i izvršni producent serije uz Lauren Shuler Donner, Bryana Singera, Simona Kinberga, Jepha Loeba, Jima Chorya i Johna Camerona. Povodom svjetske premijere serije, 1. veljače je održana ekskluzivna projekcija prve epizode u idealnom ambijentu za ovakvu seriju - Muzeju iluzija u Zagrebu. Brojni gosti iz medijskog i marketinškog svijeta, te poslovni partneri FOX Networks Groupa, mogli su tako u atraktivnom prostoru muzeja premijerno pogledati kako izgleda kaotični svijet najnovijeg super heroja Davida i ući u svijet iluzija i miješanja stvarnosti sa maštom.

U glavnim ulogama: Dan Stevens kao David Heller, Rachel Keller kao Syd Barrett, Jean Smart kao Melanie Bird, Aubrey Plaza kao Lenny Busker, Jeremie Harris kao Ptonomy Wallace, Amber Midthunder kao Kerry Loudermilk, Katie Aselton kao Amy Haller i Bill Irwin kao Cary Loudermilk.