NA 'TAPETI' KOMIČARA

Kiseli osmijeh najbogatijeg čovjeka na svijetu rekao je sve: Jeffu Bezosu baš se i nisu dopale šale na račun propalog braka

10.02.2020 u 13:22

Bionic
Reading

Ni ove godine službenog voditelja Oscara nije bilo, no zato su angažirani mnogobrojni holivudski glumci kao prezenteri. U toj su se ulozi našla i dva komičara, Steve Martin i Chris Rock, čije šale i nisu svima baš najbolje sjele

Nakon što je Chris Rock još jednom naglasio kako se situacija nije pretjerano promijenila od 1929. godine, kada niti jedna osoba tamne boje kože nije bila nominirana za Oscara, budući da je ove 2020. tu 'čast' dobila tek jedna osoba, on i Steve Martin 'prebacili' su svoje šale na najbogatijeg čovjeka svijeta - osnivača Amazona Jeffa Bezosa.

Oscari 2020 - Mark Ruffalo, Stever Martin i Chris Rock Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Upravo on, koji je sjedio u publici, ali i njegov privatni život, bili su im inspiracija za fore koje su 'izbacivali' i nasmijali sve. Komičari su se 'obrušili' na njegov razvod od MacKenzie Bezos, šaleći se kako je Jeff Bezos bio uvjeren da 'Marriage Story', nominiran ove godine u kategoriji najboljeg filma, spada u komedije.

Kada su ga spazili u publici, prvo je Chris Rock rekao: 'Jeff Bezos je ovdje!', na što je Steve Martin dobacio: 'Oh, wow, odličan glumac.'

Steve Martin i Chris Rock Izvor: Profimedia / Autor: Mark RALSTON / AFP / Profimedia

Najbogatiji čovjek svijeta shvatio je i sam da je ona 'na tapeti', pa je duboko udahnuo i s kiselim osmijehom slušao šale na svoj račun.

Chris Rock potom je nastavio: 'Jeff Bezos toliko je bogat da se razveo i još je uvijek najbogatiji čovjek na svijetu.' Nakon što je završio svoje 'izlaganje' na Bezosov račun, Rock je upitao kolegu Stevea Martina ima li što za dodati, na što je ovaj rekao:

'Ne, ja volim da mi paketi stižu na vrijeme', aludirajući time na dostavnu tvrtku Amazon, čiji je vlasnik upravo Jeff Bezos.

  • +46
Crveni tepih na dodjeli Oskara 2020. Izvor: Profimedia / Autor: Robyn Beck / AFP / Profimedia